Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Netfliks planira da podigne cijene

04 Oktobar 2023
1 min.
Netfliks planira da podigne cijene

Platforma Netfliks planira da podigne cijenu svoje usluge bez reklama nakon što se okončao štrajk holivudskih glumaca, objavio je danas Volstrit džurnal.

Prema pisanju lista, Netlfiks pregovara o podizanju cijena na nekoliko tržišta širom svijeta, ali će vjerovatno početi od SAD i Kanade, prenosi Rojters.

Nije poznato za koliko će Netfliks podići cijene, kao ni kada će nove cijene stupiti na snagu.

Platforma je u februaru smanjila cijene svojih usluga u nekim zemljama, a istog mjeseca je iznijela i plan za suzbijanje dijeljenja lozinki među pretplatnicima koji je uveden u više od 100 zemalja u maju.

Tanjug

Povezani članci

Dodik: Srbija snažan oslonac Srpskoj

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je tokom ove sedmice prisustvovao ceremoniji početka izgradnje nacionalnog fudbalskog stadiona u Beogradu. “Ovo je još jedan veliki uspjeh Srbije koja je nama iz Republike Srpske snažan oslonac i na čiju podršku uvjek možemo računati”, napisao je […]

Godišnjica napada na Srbe u Zapadnoj Slavoniji 1995. (VIDEO)

U ranim jutranjim časovima 1. maja 1995. započeo je napad hrvatskih snaga na Srbe u Zapadnoj Slavoniji, poznat kao operacija “Bljesak” tokom koje su ubijene 283 osobe srpske nacionalnosti, a protjerano je najmanje 15.000 Srba. Vojno policijska akcija nazvana “Bljesak”, kojom su hrvatske snage zaposjele deo Zapadne Slavonije koji se nalazio u sastavu Republike Srpske […]