Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Uspješani nastupi Randorija na tri fronta: Ždrale zlatni, Zekićeva srebrna, Lalović bronzani (FOTO)

26 April 2024
2 min.
Uspješani nastupi Randorija na tri fronta: Ždrale zlatni, Zekićeva srebrna, Lalović bronzani (FOTO)

Članovi Džudo kluba “Randori” iz Istočnog Sarajeva proteklog vikenda nastupali su na tri turinira sa kojih su donijeli 12 medalja.

Lazar Ždrale osvojio je zlatnu medalju na Evropskom kupu za juniore do 90kilograma koji je održan u italijanskom Linjanu.

Na prvom eksperimentalnom kupu Evropske nade koji je održan u Sarajevu Evgenija Zekić (-57kg) je osvojila srebnu, a Vojin Lalović (+73kg) bronzanu medalju.

Najmađi džudisti “Randorija” iz Prijedora su donijeli devet medalja i to jednu zlatnu, četiri srebrne i četiri bronzane.

Zlatnu medalju osvojila je Lana Krajišnik -52kg, starije pionirke.

Srebro su osvojili Ana Bjelobrk -28kg, mlađe poletarke, Mladen Dragić -50kg, mlađi pioniri, Dušan Bjelobrk -42kg, mlađi poletarci, i Dušan Krsmanović -66kg, st. pionori.

Bronzane medalje osvojili su Ana Bjelobrk -28kg, poletarke, Stefan Mijović -31kg, mlađi poletarci, Irena Sredojević -48kg, starije pionorke, i Sergej Savčić -42kg, mlađi pionori.

Povezani članci

Osmogodišnja Irina sa Pala niže uspjehe u karateu

Mlada, talentovana, osmogodišnja Irina Pantić sa Pala konstantno niže uspjehe u karateu, a za dvije godine kako trenira ima 45 medalja. Irina je član Karate kluba “Romanija” sa Pala i odličan učenik Osnovne škole “Pale”. Od osvojenih medalja ima 21 zlatnu, 16 srebrenih i osam brnzanih. “Karate sam počela da treniram u februaru 2022. godine […]

Nadal i Rolan Garos: Ljubav, navika i panika

Aleks Koreča, nekada drugi teniser svijeta, uvjeren je da Rafael Nadal ima dobre izglede na Rolan Garosu. On smatra da ako španski teniser veže na Mastersu u Rimu nekoliko dobrih mečeva, onda ima dobre šanse da zablista i na njegovom omiljenom turniru koji je osvajao rekordnih 14 puta. Nadal je na Mastersu u Madridu izgubio […]