Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Sutra promjenljivo oblačno, krajem dana kiša

18 Septembar 2021
1 min.
Sutra promjenljivo oblačno, krajem dana kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno oblačno, a krajem dana očekuju se lokalni pljuskovi i grmljavina.


Ujutru i prije podne biće pretežno oblačno na sjeveru i jugu, od centralnih predjela ka sjeveroistoku uz sunčane intervale, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera, u zoni padavina pojačan.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 11 do 16, na jugu do 20, a najviša dnevna od 19 do 24, na jugu do 28 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Čemerno 15, Kalinovik, Mrakovica, Han Pijesak i Sokolac 17, Sarajevo, Livno i Rudo 18, Foča, Srebrenica, Višegrad i Bugojno 19, Gacko, Bihać, Tuzla i Zenica 20, Mrkonjić Grad, Šipovo i Mostar 21, Novi Grad 22, Bijeljina, Prijedor i Ribnik 23, Trebinje i Banjaluka 24, te Bileća 26 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Predstavnički dom PS BiH odbio svih 18 zaključaka

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH odbacio je danas ukupno 18 zaključaka u vezi sa trenutnom političkom situacijom u institucijama BiH, koje su predlagali poslanici. Nisu prihvaćeni zaključci koji je predložio Klub SNSD-a, koji je zahtjev za održavanje hitne sjednice obrazložio pokušajem vraćanja digniteta Parlamentarnoj skupštini BiH i preuzimanje odgovornosti za donošenje zakona, koje umjesto parlamenta […]

Vrhovac, Košarac: IRB postaje implementaciona jedinica GFC-a za Srpsku

Vršilac dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke /IRB/ Republike Srpske Dražen Vrhovac izjavio je danas u Banjaluci da će IRB za Republiku Srpsku biti implementaciona jedinica Zelenog klimatskog fonda /GCF/, najvećeg klimatskog fonda na svijetu. “Dobili smo sve preporuke da možemo da budema partner u implementaciji sredstava našim privrednicima za projekte iz oblasti zelene energije, dekarbonizacije, solarnih […]