Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

’84. generacija proslavila 25 godina mature

01 Jun 2024
1 min.
’84. generacija proslavila 25 godina mature

Osnovna škola “Jovan Dučić” Kasindo juče je posle 25 godina ponovo zagrlila i prihvatila svoje učenike u klupe.

Povodom jubileja okupilo se društvo rođeno 1984. godine.

Dogovor o sastanku je bio spontan kada su se sreli drugari generacije na piću i od kafanske priče krenula je jedna koja će obilježiti nezaboravnu noć druženja.

Društvo po dogovoru se okupilo ispred škole gdje ih je dočekala direktor Milica Vuković koja je poželjela dobrodošlicu i srdačno pozdravila okupljanje u školi koju predvodi.

Sada već ozbiljnija, ali ipak u srcu djetinjasta generacija sa nastavnicima je ušla u školu gdje su ponovo provjerili tvrdoću školske stolice i posjetili se raznih anegdota iz najljepšeg životnog doba.

Napravljena je koja fotografija da se ovjekovječi sastanak i poslije toga su druženje nastavili u restoranu “Panini” koji se nalazi u neposrednoj blizini škole.

Uz pjesmu sa svojim nastavnicima, generacija je ostala do sitnih sati.

Povezani članci

Počeo Sveeparhijski sabor u spomen na sveštenomučenike Mitropolije dabrobosanske

Sveeparhijski sabor u spomen na sveštenomučenike Mitropolije dabrobosanske počeo je jutros kod crkve Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca u Istočnoj Ilidži. Svetu arhijerejsku liturgiju služi Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije, uz sasluženje Njegovog visokopreosveštenstva mitropolita dabrobosanskog Hrizostoma, te sveštenstva i sveštenomonaštva Mitropolije. Sveti arhijerejski sabor SPC u maju 2005. godine proglasio je svetim Sveštenomučenike dabrobosanske postradale […]

Sveeparhijski sabor u spomen na sveštenomučenike Mitropolije dabrobosanske

Sveeparhijski sabor u spomen na sveštenomučenike Mitropolije dabrobosanske biće održan danas kod crkve Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca u Istočnoj Ilidži. Početak Sveeparhijskog sabora u spomen na sveštenomučenike zakazan je za 9.00 časova. Svetu arhijerejsku liturgiju služiće NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije, uz sasluženje NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostoma, te sveštenstva i sveštenomonaštva Mitropolije. Sveti arhijerejski […]