Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Akcija MUP-a na Sokocu: Pretresi i privođenja

11 Jun 2023
1 min.
Akcija MUP-a na Sokocu: Pretresi i privođenja

Na području Sokoca u toku je velika policijska akcija MUP-a Republike Srpske usmjerena na više osoba koje se operativno dovode u vezu sa kriminalnim aktivnostima.

U toku su pretresi na više lokacija, kao i privođenja osoba mahom iz kriminalnog miljea, a pripadnici policije zaustavljaju sva vozila koja idu iz pravca Sarajeva prema Sokocu.

Na terenu su jake policijske snage sa velikim brojem vozila, kao i Specijalna antiteroristička jedinica (SAЈ).

Akcija je usljedila nakon pucnjave koja se u srijedu dogodila u centru grada, kada je u obračunu ubijen Miroslav Milinković zvani Bato, te ranjen Stefan Delić, koji je i osumnjičen za Milinkovićevo ubistvo.

RTRS

Povezani članci

Od sutra obilježavanje Nedjelje Crvenog krsta

Crveni krst Republike Srpske od sutra do 15. maja obilježiće nizom aktivnosti Svjetski dan i Nedjelju Crvenog krsta pod sloganom “Porodica humanosti”. Iz Crvenog krsta Republike Srpske saopšteno je da je za sutra planirana posjeta akušerskom odjeljenju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u 10.00 časova. Istog dana od 12.00 časova u Gerontološkom centru Banjaluka biće […]

Sahranjen pop Žućo

Sveštenik Vojislav Vojo Čarkić, poznat kao pop Žućo, sahranjen je danas u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima. Sahrani je prisustvovalo mnogobrojno sveštenstvo, veliki broj građana, zvaničnika, a opijelo je služio Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostom uz sasluženje oko 30 sveštenika. Vladika Hrizostom je podsjetio da je prota Vojo u Odbrambeno-otadžbinskom ratu od 1992. […]