Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Aleksandra Prijović 3. avgusta u Istočnom Novom Sarajevu

27 Juli 2021
1 min.
Aleksandra Prijović 3. avgusta u Istočnom Novom Sarajevu

U okviru nove ljetnje manifestacije “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu” u utorak, 3. avgusta od 20.30 časova na Trgu Republike Srbije biće održan koncert Aleksandre Prijović.


Za sve posjetioce ulaz na koncert je besplatan, saopšteno je iz Opštinske uprave Istočno Novo Sarajevo koja je i organizator manifestacije.

Manifestacija “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu” počinje sutra, 28. jula, u 19.30 časova podjelom “Ponosnih kartica”, nakon čega će se prisutnim obratiti načelnik opštine Jovan Katić. U zabavnom dijelu večeri prisutni će uživati u koncertu muzičkog sastava “Katera”,

Tokom trajanja ljetnje manifestacije na Trgu Republike Srbije sve posjetioce očekuje bogat kulturno-zabavni i sportski program za sve generacije.

Povezani članci

Dodik zapjevao “Pukni zoro” na svadbi Nemanje Majdova (VIDEO)

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, zapjevao “Pukni Zoro” na svadbi Nemanje Majdova.

Dodik i Đoković na svadbi kod Nemanje Majdova (FOTO)

Nemanja Majdov, srpski svijetski šampion u džudu, danas je stao na ludi kamen. Svadbeno veselje upriličeno je u Istočnom Sarajevu. Među zvanicama su srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, najbolji teniser svijeta Novak Đoković, kao i brojna druga imena iz svijeta sporta, kulture i javnog života Republike Srpske.