Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Alkohol konzumiralo 20 maloljetnika, od dva lica oduzeta droga

30 Januar 2023
1 min.
Alkohol konzumiralo 20 maloljetnika, od dva lica oduzeta droga

Policija je tokom racija za vikend na području u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka u više ugostiteljskih objekata zatekla 20 maloljetnih lica koja su konzumirala alkohol, a dva lica su uhapšena zbog posjedovanja droge.


Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je obaviješten banjalučki Centar za socijalni rad i da su maloljetnici predati roditeljima, a konobarima i odgovornim licima u ugostiteljskim objektima izdato je pet prekršajnih naloga.

Nalozi su izdati zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, odnosno točenja i posluživanja alkohola maloljetnicima i očigledno pijanim licima.

Policija je prilikom racije u ugostiteljskom objektu u Banjaluci u subotu, 28. januara, oko 21.30 časova kod lica čiji su inicijali D.Ć. iz tog grada pronašla i oduzela pvc vrećicu sa 5,84 grama marihuane i više džointa sa tragovima sagorijevanja marihuane ukupne mase 1,4 grama.

Kod lica čiji su inicijali S.M. pronađena su i oduzeta 0,22 grama kokaina.

Ova dva lica su uhapšena i uručen im je prekršajni nalog.

SRNA

Povezani članci

Dodik sa predstavnicima Višegrada o investicijama u Andrićgradu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je s predstavnicima opštine Višegrad danas razgovarao o pokretanju novog investicionog programa za Andrićgrad, koji treba da bude pokretač razvojnih aktivnosti te zajednice. Dodik, koji je i lider SNSD-a, istakao je da je zadovoljan što je stabilizovano stanje u opštini. “Zadovoljan sam što su u dosadašnjem radu […]

Foča: Badnjari dobili novi krov nad glavom, čestitke i pokloni od Dodika

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetio je danas u Brodu na Drini kod Foče osmočlanu porodicu NJegoša i Tatjane Badnjar i čestitao im useljenje u novi dom, za koji je obezbijedio 100.000 KM, te ih darivao novčanim i robnim poklonima. Dodik je novinarima rekao da je lijepo kada se steknu novi prijatelji. “Mislim da sam […]