Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ambasador Srbije u posjeti opštini Sokolac

19 Jun 2024
1 min.
Ambasador Srbije u posjeti opštini Sokolac

Ambasador Srbije u BiH Ivan Todorov posjetiće danas opštinu Sokolac gdje će razgovarati sa načelnikom Milovanom Bjelicom, a potom donirati opremu za lokalni DŽudo klub “Olimpik”, rečeno je Srni u lokalnoj upravi.


Bjelica je rekao da će sa Todorovim razgovarati o realizaciji zaključaka donesenih na nedavno održanom Svesrpskom saboru, a koji su bitni za ovu lokalnu zajednicu.

Trener sokolačkog DŽudo kluba “Olimpik” Milorad Đurović rekao je Srni da će im ambasador Srbije donirati strunjače i 30 komada kimona.

Posjeta ambasadora Todorova opštini Sokolac planirana je u 11.00 časova.

SRNA

Povezani članci

Terzić: Novac za vodovod obezbijedila Vlada Srpske, Božović se kiti tuđim perjem

Načelnik opštine Istočne Ilidže Marinko Božović hvali se medijima kako je obezbijedio čak 400.000 evra za rekonstrukciju dijela vodovodne mreže na području opštine iako su sredstva obezbijeđena zahvaljujući Vladi Republike Srpske, rekao je Srni odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Istočna Ilidža Darko Terzić. “Radi javnosti i naših sugrađana moram naglasiti da to nije istina te […]

Pretresi na devet lokacija u Istočnoj Ilidži, uhapšena dva lica zbog droge

Na području Istočne Ilidže policija je danas izvršila pretrese na devet lokacija i uhapsila dva lica kod kojih je pronađena određena količina opojne droge. Uhapšena su lica čiji su inicijali N.S. i H.B, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. Prilikom pretresa lica, vozila, kuća i pomoćnih objekata na devet lokacija na području Istočne Ilidže, […]