Ravna planina banerRavna planina baner

Svijet

Australijske novine objavile karikaturu Novaka kako gori

14 Januar 2022
1 min.
Australijske novine objavile karikaturu Novaka kako gori

Nestvarne scene dešavaju se u Australiji ovog petka uveče po tamošnjem vremenu. Njihov ministar za imigracije, Aleks Hok donio je odluku da poništi vizu Novaku Đokoviću.

On je to odlučio zbog zaštite “zdravlja i opšteg dobra” populacije u toj zemlji, a trenutno se održava saslušanje pred istim sudijom Entonijem Kelijem.

U Australiji se, ipak, slade odlukom Aleksa Hoka, pa je tako karikaturista Met Golding koji radi za tamošnji eminentni portal “The Age” objavio sramnu i skandaloznu sliku na Tviteru.

Naime, on je nacrtao Novaka Đokovića i Aleksa Hoka u kontejneru kako gore, a sve dok mu političar cijepa vizu i govori “Prednost, vakseri!”

Na kontejneru je ispisan modifikovan logo Australijan opena, gdje je slovo “O” predstavljeno u vidu virusa korona. Skandalozna i sramna karikatura tamošnjih novina i portal, piše Telegraf.rs.

ATV

Povezani članci

Potpisan ugovor: Tri podmornice – tri milijarde evra

Jerusalim — Izrael je potpisao ugovor o kupovini tri najsavremenije podmornice od nemačkog proizvođača Tisekrup, vredan tri milijarde evra. Kako je saopštilo izraelsko ministarstvo odbrane, podmornice na dizel i električni pogon klase Dakar trebalo bi da se isporuče Izraelu u narednih devet godina, prenosi AP. Izraelski ministar odbrane Beni Ganc rekao je da će nabavka […]

Instagram uvodi mjesečnu pretplatu?

Popularna društvena mreža Instagram mogla bi uvesti pretplatu za jedan dio sadržaja koji objavljuju korisnici, prenosi The Verge. Instagram navodno radi na mogućnosti uvođenja pretplate za tzv. “ekskluzivne storije”, što znači da bi influenseri bili u mogućnosti odabrati jedan dio svojih Instagram storija kojima će pristup imati samo oni koji plate za to. Korisnici Instagrama […]