Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Automobilom divljao po Palama, pa dobio zabranu upravljanja motornim vozilom

25 Oktobar 2021
1 min.
Automobilom divljao po Palama, pa dobio zabranu upravljanja motornim vozilom

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale, nakon objave nasilničke vožnje u Palama na društvenoj mreži Instagram dana 21. oktobra 2021. godine oko 21.40 časova, identifikovali su počinioca prekršaja D.B. iz Pala.

Kako Princip saznaje protiv lica D.B. preduzete su zakonom predviđene mjere, odnosno izrečena zakonom propisana novčana kazna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom.

Ovim putem apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise ili će snositi zakonom predviđene sankcije. Ovakvo grubo kršenje propisa policija neće dozvoljavati.

Povezani članci

Regionalne muzičke zvijezde otvaraju ski sezonu na Jahorini

Skijaška sezona na Jahorini zvanično će biti otvorena sutra, a turisti će i ove godine imati priliku da uživaju u muzičkom spektaklu poznatih regionalnih muzičara, najavljeno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”. Na otvaranju sezone, do nedjelje, 5. decembra, pjevaće Haris DŽinović, Saša Matić, Milica Todorović i Toni Cetinski. Na platou Poljice, u specijalno pripremljeno koncertnom […]

Srpske žrtve niko neće omalovažavati

Iako se pominjalo da bi memorijalni kompleks stradalim sarajevskim Srbima u 20. vijeku trebalo da bude sagrađen na dijelu Vraca koji pripada Srpskoj, od te ideje se odustalo, tako da će pet spomenika i muzej u znak sjećanja nići u Istočnom Novom Sarajevu. Kultura sjećanja Istočnog Sarajeva na Odbrambeno-otadžbinski rat, ali i na stradanja Srba […]