Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Automobilom divljao po Palama, pa dobio zabranu upravljanja motornim vozilom

25 Oktobar 2021
1 min.
Automobilom divljao po Palama, pa dobio zabranu upravljanja motornim vozilom

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale, nakon objave nasilničke vožnje u Palama na društvenoj mreži Instagram dana 21. oktobra 2021. godine oko 21.40 časova, identifikovali su počinioca prekršaja D.B. iz Pala.

Kako Princip saznaje protiv lica D.B. preduzete su zakonom predviđene mjere, odnosno izrečena zakonom propisana novčana kazna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom.

Ovim putem apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise ili će snositi zakonom predviđene sankcije. Ovakvo grubo kršenje propisa policija neće dozvoljavati.

Povezani članci

Usvojen izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo

Skupština grada Istočno Sarajevo, usvojila je danas Izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo za prošlu 2023. godinu. Na 25. redovnoj sjednici, usvojeni su i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo i Matične biblioteke Istočno Sarajevo, a jednoglasno je usvojen i izvještaj o radu Gradske radio-televizije Istočno Sarajevo […]

Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere

 Opština Istočno Novo Sarajevo sufinansiraće 50 odsto troškova za penzionere koji u toku godine budu boravili na banjsko-klimatskom liječenju ili rehabilitaciji u banjama u Republici Srpskoj. “Ostalh 50 odsto troškova snosiće penzioneri”, rekao je načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i dodao da je ovaj projekat usklađen u dogovoru sa Udruženjem penzionera Istočnog Novog […]