Ravna planina banerRavna planina baner

Magazin

Besa: Snima se treća sezona? A evo i kada!

03 Januar 2022
2 min.
Besa: Snima se  treća sezona? A evo i kada!

Besa je velikim finalom prošle nedelje na TV Prva sve fanove popularne serije dovela do vrhunca uzbuđenja. U očekivanom stilu završena je gotovo pa holivudska priča jedne domaće serije koja je svojim stilom, zapletima i raspletima publici ostavila samo jedan izbor. Da se nada trećem nastavku.

Kako je to glavna zvezda serije, Radivoje Raša Bukvić, koji u seriji tumači lik Uroša Perića istakao. Nastavak priče je očekivan. Samo treba videti kada i kako se steći uslovi za to.

Serija po utiscima mnogih izgleda kao holivudski blokbaster, ali je glavni glumac Raša Bukvić napomenuo da ovakav uspeh nisu očekivali dok su radili na seriji.

Otkriva i da je treća sezona sigurna.

Ja mislim da je treća sezona sigurno u najavi, treba da počnu da pripremaju valjano taj scenario kako bi mogli da prkosimo ovim dvema sezonama i sa trećom – rekao je on za TV Prva.

Dodaje i da je veoma bilo teško napraviti i drugu sezonu zbog uspeha i očekivanja posle prve.

Najveća odgovornost, svakako je bila na produkciji koja je u doba korone morala da izvezde skoro pa nemoguće i jednu međunarodnu seriju učini realno ostvarivom.

Bukvić posebno pamti snimanja u Crnoj Gori koja su mu ostala upečatljiva zbog praznih ulica.

– To nam je išlo na ruku, jer je pendemija zatvorila ljude u kuće, ali je to istovremeno bilo i pomalo sablasno, jer nismo navikli da radimo u takvoj atmosferi – ističe Bukvić.

Besa 2 uloge tumače: Radivoje Raša Bukvić, Arben Bajraktaraj, Miloš Timotijević, Lana Barić, Gresa Palaska, Mensur Safkiu, Sebastijan Cavaza, Milica Gojković, Milan Marić, Relja Poopović, Florist Bajgora, Dušan Kovačević, Tristan Halilaj

Povezani članci

Danas je 25. maj, u SFRJ je slavljen kao Dan mladosti

Iako 25. maj nije u stvarnosti bio rođendan Josipa Broza Tita, bio je to zapravo 7. maj, on je bio prihvaćen kao datum proslavljanja. Hiljade mladih ljudi iz cele Jugoslavije učestvovalo je svake godine u nizu manifestacija vezanih za proslavu Dana mladosti. Štafeta je polazila iz različitih delova zemlje, u skladu s tada standardnom primenom […]

Vlasnici ovih iPhone modela uskoro neće moći da koriste WhatsApp

​Novo obavještenje koje je uočio portal WABetaInfo poziva korisnike iPhone-a da instaliraju najnoviju verziju Apple-ovog mobilnog operativnog sistema koji podržava njihov uređaj kako bi nastavili da koriste aplikaciju nakon 24. oktobra. Prema novom saopštenju, WhatsApp preporučuje iOS 12 kao osnovu za vlasnike iPhone-a. Ako još uvijek posjedujete iPhone 5s, iPhone 6 ili iPhone 6s, moći […]