Ravna planina banerRavna planina baner

Magazin

Besa: Snima se treća sezona? A evo i kada!

03 Januar 2022
2 min.
Besa: Snima se  treća sezona? A evo i kada!

Besa je velikim finalom prošle nedelje na TV Prva sve fanove popularne serije dovela do vrhunca uzbuđenja. U očekivanom stilu završena je gotovo pa holivudska priča jedne domaće serije koja je svojim stilom, zapletima i raspletima publici ostavila samo jedan izbor. Da se nada trećem nastavku.

Kako je to glavna zvezda serije, Radivoje Raša Bukvić, koji u seriji tumači lik Uroša Perića istakao. Nastavak priče je očekivan. Samo treba videti kada i kako se steći uslovi za to.

Serija po utiscima mnogih izgleda kao holivudski blokbaster, ali je glavni glumac Raša Bukvić napomenuo da ovakav uspeh nisu očekivali dok su radili na seriji.

Otkriva i da je treća sezona sigurna.

Ja mislim da je treća sezona sigurno u najavi, treba da počnu da pripremaju valjano taj scenario kako bi mogli da prkosimo ovim dvema sezonama i sa trećom – rekao je on za TV Prva.

Dodaje i da je veoma bilo teško napraviti i drugu sezonu zbog uspeha i očekivanja posle prve.

Najveća odgovornost, svakako je bila na produkciji koja je u doba korone morala da izvezde skoro pa nemoguće i jednu međunarodnu seriju učini realno ostvarivom.

Bukvić posebno pamti snimanja u Crnoj Gori koja su mu ostala upečatljiva zbog praznih ulica.

– To nam je išlo na ruku, jer je pendemija zatvorila ljude u kuće, ali je to istovremeno bilo i pomalo sablasno, jer nismo navikli da radimo u takvoj atmosferi – ističe Bukvić.

Besa 2 uloge tumače: Radivoje Raša Bukvić, Arben Bajraktaraj, Miloš Timotijević, Lana Barić, Gresa Palaska, Mensur Safkiu, Sebastijan Cavaza, Milica Gojković, Milan Marić, Relja Poopović, Florist Bajgora, Dušan Kovačević, Tristan Halilaj

Povezani članci

Odgovor Vladike Grigorija ponovo sve iznenadio: Ovako je reagovao na pitanje da li žene treba da nose maramu i suknje do poda u crkvi

Vladika Grigorije ovih dana veoma je popularan – čini se da je pronašao put do srca vjernika ili onih koji se trude da to postanu. Pravoslavna vjera neraskidivo je vezana za običaje i tradiciju, ali u istim ponekad narod ode predaleko. Episkop diseldorfski i cijele Njemačke nerijetko na brojne nedoumice javnosti odgovara putem svojih društvenih […]

Počela jesen: Nakon današnje ravnodnevnice dani postaju kraći

Počela je jesen na sjevernoj Zemljinoj polulopti. Jesen počinje u 15.30 časova i nastupa ravnodnevnica, nakon čega dani postaju kraći, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. U trenutku kad nama počinje jesen, za stanovnike južne Zemljine polulopte počinje proljeće. Svoju najnižu tačku na nebeskoj kupoli, Sunce će dosegnuti prvog dana zime, 21. decembra.