Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Bogdanović 100. igrač NBA lige na rang listi ESPN-a

21 Septembar 2022
1 min.
Bogdanović 100. igrač NBA lige na rang listi ESPN-a

Košarkaš Atlante, srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, nalazi se na 100. mjestu na listi najboljih košarkaša u NBA ligi, objavio je I-Es-Pi-En.

Poznata američka mreža uoči početka nove sezone bira 100 najboljih košarkaša u NBA ligi.

Bogdanović se prije godinu dana našao na 67. mjestu na ovoj rang listi, a danas je na poziciji 100.

Atlanta je prošle sezone eliminisana u prvom kolu “plej-ofa” Istočne konferencije NBA lige od ekipe Majamija.

I-Es-Pi-En je prvo objavio listu od 100. do 26. mjesta. Tokom dana biće objavljena lista najboljih igrača od 11. do 25. mesta.

U četvrtak će biti saopštena lista od 6. do 10. mjesta, a imena “TOP 5” najboljih košarkaša u NBA ligi biće objavljena u petak.

RTRS

Povezani članci

Počeo Drugi međunarodni memorijalni džudo turnir “Miloš Ostojić u Istočnom Sarajevu

Drugi međunarodni memorijalni džudo turnir “Miloš Ostojić” počeo je danas u Istočnom Sarajevu uz učešće 700 takmičara iz šest zemalja. Turnir koji se održava u sportskoj dvorani u Istočnom Sarajevu zajednički organizuju džudo klubovi “Randori” iz Istočnog Novog Sarajeva i “Sparta” iz Istočne Ilidže Organizator turnira iz Džudo kluba “Randori” Stefan Majdov izjavio je da […]

Lale: Vico Zeljković generator uspona fudbala u Srpskoj

Povodom posljednjih napada i prijetnji upućenih predsjedniku Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Republike Srpske Vici Zeljkoviću oglasio se Milorad Lale, predsjednik Fudbalskog područja Sarajevsko – romanijske regije. Lale poručuje da necivilizovani izlivi mržnje upućeni prvom čovjeku FS BiH i FSRS treba da se tiču svih koji su involvIrani u fudbal Republike Srpske, a pogotovo […]