Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Bogdanović ponovo najbolji na terenu

02 April 2024
1 min.
Bogdanović ponovo najbolji na terenu

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je najbolji pojedinac u redovima Atlante u trijumfu protiv Čikaga rezultatom 113:101.

Bogdan je iskoristio priliku da iskoči u prvi plan, te je poslije povrede Trea Janga od “šestog igrača” došao do lidera.

Protiv Bulsa bio je najefikasniji pojedinac meča sa 20 poena i samo jednim promašenim šutom iz igre (imao sedam pokušaja).

Ovo je bio drugi uzastopni meč u kom je Bogdanović najefikasniji igrač Hoksa (protiv Milvokija dao 38 poena), te je jasno da je podigao formu u pravom trenutku.

Povezani članci

Blažić korak bliže svjetskoj licenci

Proteklog vikenda održan je Grand Prix za seniore u Parizu, turnir koji se boduje za svjetske igre u Kini naredne godine.  Ulogu sudije na ovom prestižnom džiu džicu takmičenju imao je Blažić Danijel, sudija džiu džicu kluba “Slavija” i džiu džicu saveza Republike Srpske, kao jedini učesnik i BiH.  Blažić je trenutno nosilac Kontinentalne “A” licence […]

Jokić nastavio sjajnu seriju igara i odveo Denver u polufinale (VIDEO)

Srpski centar Nikola Јokić je novim dvostrukim dvocifrenim učinkom doprinio da Denver nadigra LA Lejkese sa 108:106 u petom meču prvog dijela plej-ofa na Zapadu i sa ukupnim rezultatom 4:1 u pobjedama plasira se u drugi dio plej-ofa. U polufinalu Denver će igrati protiv Minesote koja je u pobjedama u četiri meča eliminisala Finiks. Tim […]