Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Čast Otadžbine: Odjeci presude generalu Mladiću

10 Jun 2021
3 min.
Čast Otadžbine: Odjeci presude generalu Mladiću

Saopštenje za javnost Udruženja “Čast Otadžbine” prenosimo u cjelosti:

“Posle izricanja drugostepene presude generalu Ratku Mladiću, ratnom komandantu VRS , svet se podelio na dva tabora. Jedni ga nazivaju „balkanskim koljačem” a drugi obožavaju kao narodnog heroja. Presuda neće pomoći pomirenju ali zato podstiče nepoverenje među narodima u BiH . Ova presuda još jednom potvrđuje da je srušeno međunarodno pravo i pravda. Međunarodni sudovi sude onako kako im nametnu SAD, V.Britanija i Nemačka. Umesto da pomognu u rešavanju srpskog nacionalnog pitanja i tako obezbede trajan mir među balkanskim narodima, oni mobilišu sve snage i sredstva da potpuno razbiju srpski nacion na Balkanu, a srpske zemlje svedu na beogradski pašaluk. Žele da naprave mit o genocidu u Srebrenici koji se nije desio i dokažu da je Republika Srpska genocidna tvorevina. Otimanjem srpske AP Kosovo i Metohije stvorili su državu Arnautima i uspostavili najveću bazu NATO pakta u Evropi i tako obezbedili desni bok pakta od neposlušnih Turaka i „najvećih neprijatelja Rusa.”

Celo suđenje je bilo farsa ili kako reče sin generala Mladića „pokretni cirkus,”što potvrđuje sudija Nijambe koja je imala suprotno mišljenje od ostatka žalbenog vijeća. NJen stav je bio da je genaral Mladić nevino osuđen. Ovom presudom general Mladić ide u legendu a mi ćemo ga pamtiti i ponositi se njegovim delima. On je stao rame uz rame sa našim slavnim vojvodama Putnikom , Mišićem, Stepanovićem i dr. Glavni tužilac rezidualnog mehanizma (čitaj haški tribunal) Serž Bramerc nam poručuje da je glorifikacija ratnih kriminalaca „poslednji stepen genocida”. On hoće da Srbima zabrani pravo na mišljenje i vlastiti stav pa poziva UN na hitnu akciju. Traži da se nezakonito predaju sudu neki članovi SRS koji ne poštuju haški sud.

Gospodine Bramerc, general Ratko Mladić nije kriminalac već srpski heroj i legenda a ti si najveća uvreda tom političkom sudu. Ukoliko budeš hapsio sve one Srbe koji veličaju generala Mladića i koji ne poštuju tvoj sud, nećeš imati prostora gde da ih smestiš. Međutim , tebi je najvažnije da sebi obezbediš i dalje unosan posao tužioca a na tragediji srpskog naroda. Posle izricanja presude oglasio se i A.Kurti premijer nepostojeće države Kosovo, da „ Srbija i Republika Srpska prestanu negirati genocid u Bosni i na Kosovu. Da je kojim slučajem završio neku kvalitetnu školu, znao bi da genocid nije ubistvo nekoliko stotina do zuba naoružanih neprijateljskih vojnika, a da jeste genocid, proterivanje preko 250.000 Srba sa Kosova. Naravno genocid su napravili NATO i OVK. DŽ.Bajden se takođe složio sa zapadnom propagandom i izjavio „da istorijska presuda Mladiću pokazuje da će oni koji čine stravične zločine odgovarati”, svako pravilo ima svoje izuzetke pa i ovo.

Niko nije odgovarao od Amerikanaca za genocid nad Indijancima, i zbog izazivanja nuklearne katastrofe i stotine hiljada mrtvih u Hirošimi i Nagasakiju, zbog genocida u Vijetnamu, Kambodži i drugim afričkim zemljama. Napadi na Mladića su ustvari napad na srpski narod jer time žele da se zaboravi necivilizacijsko delovanje NATO i zapadnih zemalja pri napadu na Srbiju i Republiku Srpsku. Smatramo da svakom Srbinu i poštenem građaninu Srbije i Republike Srpske imponuje obraćanje gospodina Vučića i gospodina Dodika SBUN, koji su dokazali celom svetu da Srbija i Republika Srpska poštuju i sprovode odluke UN a da to ne čine vodeće zapadne sile.

Srpski narod mora shvatiti da dolaze teška vremena za Srbiju a posebno za Republiku Srpsku. NJihov cilj je nestajanje Republike Srpske kao genocidne tvorevine. Zato toliko potenciraju zločin u Srebrenici kao genocid.

Srbe može jedino spasiti jedinstvo Srba, patriotizam i državotvornost. Potrebno je ostvariti još veće jedinstvo Srbije i Republike Srpske.

Za „Čast Otadžbine“
Odbor osnivača”

Povezani članci

Prijedlog da dan rođenja Njegoša bude državni praznik u Crnoj Gori

Klub poslanika Demokrata u Skupštini Crne Gore predložio je da se 13. novembar – dan rođenja Petra Drugog Petrovića NJegoša proglasi za državni praznik. Ovaj klub dostavio je parlamentu Prijedlog izmjena i dopuna Zakona o državnim praznicima, kojim je predviđeno da se 13. novembar proglasi za NJegošev dan, crnogorski praznik kulture. Poslanik Demokrata Vladimir Martinović […]

Izvedena najveća vježba Vojske Srbije u noćnim uslovima (FOTO)

 Više od 750 pripadnika Treće brigade Kopnene vojske uz podršku jedinica Ratnog vazduhoplovstva i Protivvazduhoplovne odbrane /RViPVO/ je na poligonu “Pasuljanske livade” uspješno izvelo do sada najveću vježbu Vojske Srbije u noćnim uslovima. U vježbi su sinoć izvedene složene borbene radnje taktičke grupe tokom odbrambene operacije noću, uz korišćenje najsavremenijih optoelektronskih sredstava koja su od […]