Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

CIK: Proslijedićemo žalbe Apelacionom odjeljenju Suda BiH čim pripremimo izjašnjenje

10 Juli 2024
1 min.
CIK: Proslijedićemo žalbe Apelacionom odjeljenju Suda BiH čim pripremimo izjašnjenje

CIK BiH zaprimila je tri žalbe na Odluku o utvrđivanju rezultata dodjele mandata putem žrijebanja za jednog delegata u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH iz Narodne skupštine Republike Srpske i to žalbe SNSD-a, Snežane Novaković Bursać i Ranke Perić Romić.

Iz Centralna izborne komisije su rekli za RTRS da će žalbe proslijediti Apelacionom odjeljenju Suda BiH kad pripreme izjašnjenje na žalbe.

– Najvjerovatnije da će žalbe sa izjašnjenjima biti dostavljene danas Apelacionom odjeljenju Suda BiH, koji onda ima rok od tri dana od dana prijema žalbi da po istome odluči – naveli su iz CIK-a.

RTRS

Povezani članci

Poznati detalji ubistva na Igmanu: Poznanika ubio zbog psa

Na putu prema Igmanu sinoć je ubijen Armin Kahvić (33), saznaje portal “Avaza”, a policijski službenici MUP-a KS sinoć su uhapsili muškarca A.M. (25) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo. Prema informacijama ovog medija, njih dvojica su bili prijatelji, ali su se posvađali. Navodno je A.M. šetao psa, kada je naišao Kahvić u […]

Na Ilidži uhapšen muškarac zbog ubistva

 Policija je u sarajevskoj opštini Ilidža uhapisla muškarca čiji su inicijali A.M. /25/ osumnjičenog za ubistvo, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo. Nad uhapšenim se vrši kriminalistička obrada, nakon čega će biti predat nadležnom Kantonalnom tužilaštvu. Zavod za hitnu medicinsku pomoć obavijestio je juče oko 18.00 časova Operativni centar MUP-a Kantona Sarajevo da je u […]