Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Civilna zaštita: Upozorenje građanima na olujni vjetar i zahlađenje

16 April 2024
1 min.
Civilna zaštita: Upozorenje građanima na olujni vjetar i zahlađenje

Uprava civilne zaštite Republike Srpske skreće pažnju građanima na nagli i veći pad temperature vazduha, pojavu naleta olujnog vjetra, kiše, susnježice i snijega, što može uticati na normalno odvijanje svakodnevice.

Prema prognozama Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, u narednim danima Republiku Srpsku zahvatiće pogoršanje vremena sa olujnim naletima vjetra, kišom, susnježicom i snijegom.

“Pažljivo planirajte boravak na otvorenom, vozači ukalkulišite ovu prognozu i upozorenje u vaša putovanja, nadležne lokalne službe, u saradnji sa nama, da profesionalno isprate najavljene meteorološke uslove u Srpskoj”, saopšteno je iz Republičke uprave civilne zaštite.

SRNA

Povezani članci

Vatrogasci spasili muškarca koji je pao sa litice u provaliju kod Han Pijeska

Pripadnici Vatrogasne jedinice Han Pijesak uspjeli su prethodne noći spasiti muškarca P.L. (57) koji je pao sa litice u selu Mrkov kod Han Pijeska, rekli su Srni u Vatrogasnoj jedinici. Starješina Vatrogasne jedinice Bogdan Jovanović naglasio je da je ovo lice, čuvajući ovce u blizini sela Mrkov, najvjerovatnije palo sa litice u provaliju duboku četiri-pet […]

Hram Sabora Svetog Arhangela Gvrila sčpomenik rađanja Srpske i biser Pala

Hram predstavlja spomenik rađanja Republike Srpske jer je na Palama rođena Srpska, ali i zavjetnu crkvu za sve one ljude koji su dali živote, dijelove tijela i koji su morali da napuste svoja vjekovna ognjišta i dođu u ovaj grad. Mladi dolaze u hram, traže duhovnu podršku, traže Boga i to je posebno važno. Završetak […]