Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Civilna zaštita: Upozorenje građanima na olujni vjetar i zahlađenje

16 April 2024
1 min.
Civilna zaštita: Upozorenje građanima na olujni vjetar i zahlađenje

Uprava civilne zaštite Republike Srpske skreće pažnju građanima na nagli i veći pad temperature vazduha, pojavu naleta olujnog vjetra, kiše, susnježice i snijega, što može uticati na normalno odvijanje svakodnevice.

Prema prognozama Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, u narednim danima Republiku Srpsku zahvatiće pogoršanje vremena sa olujnim naletima vjetra, kišom, susnježicom i snijegom.

“Pažljivo planirajte boravak na otvorenom, vozači ukalkulišite ovu prognozu i upozorenje u vaša putovanja, nadležne lokalne službe, u saradnji sa nama, da profesionalno isprate najavljene meteorološke uslove u Srpskoj”, saopšteno je iz Republičke uprave civilne zaštite.

SRNA

Povezani članci

INS: Sutra obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade

 U Istočnom Novom Sarajevu sutra će biti obilježene 32 godine od formiranja Prve sarajevske mehanizovane brigade i Komande Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske. Iz Prve sarajevske mehanizovane brigade je 618 boraca dalo živote za današnju slobodu. Kroz Brigadu je prošlo oko 5.000 boraca i svaki drugi borac je ranjen jednom ili više puta, saopštila je […]

Ljevnaić: Očuvanjem planine ulažemo u budućnost budućih generacija

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić rekao je da razvoj Jahorine predstavljaju veliku šansu za region i pozvao građane i privrednike da zajedno rade na tome uz očuvanje prirodne ljepote i potencijala olimpijske planine. “Jahorina je naš najveći potencijal, ona je sinonim za stotinu fabrika. Trenutno koristimo samo 10 odsto njenih mogućnosti, a važno je […]