Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ćosić ugostio djevojčice iz Kluba ritmičke gimnastike “Bubamara”

25 Januar 2023
1 min.
Ćosić ugostio djevojčice iz Kluba ritmičke gimnastike “Bubamara”

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić ugostio je djevojčice iz Kluba ritmičke gimnastike “Bubamara” iz Istočnog Sarajeva i njihovog trenera Dajanu Cerovinu.

“Bubamara” je jedan od samo dva kluba ritmičke gimnastike u Republici Srpskoj i ove djevojčice donose medalje sa svih turnira na kojima se pojave.

Gradonačelnik je rekao da je veoma ponosan na njih, jer na najbolji način predstavljaju i sebe i Istočno Sarajevo.

Razgovarali su o podršci ovom klubu, kao i mogućem održavanju turnira koji bi u Istočnom Sarajevu tokom ljeta okupio veliki broj takmičarki.

Ćosić je istakao da se nada da ćeu tome uspjeti i još više našim sugrađanima približiti ritmičku gimnastiku, sport koji doprinosi zdravom razvoju djece, u kojem su disciplina i lijepi maniri veoma važni.

“Naše djevojčice neka i dalje treniraju i raduju nas medaljama, a mi kao Gradska uprava Istočno Sarajevo smo tu da pognemo koliko možemo i kad god možemo”. – zaključio je Ćosić.

Princip

Povezani članci

Sporazum o saradnji sa Fakultetom za sistemsko inženjerstvo Vakajama

Delegacija Elektrotehničkog fakulteta /ETF/ Univerziteta u Istočnom Sarajevu je tokom današnje posjete Vakajama Univerzitetu u Japanu dogovorila potpisivanje sporazuma o saradnji između ETF-a i Fakulteta za sistemsko inženjerstvo Vakajama Univerziteta. Predstavnici ETF-a su tokom današnje cjelodnevne posjete Vakajama Univerzitetu u Japanu, zajedno sa ambasadorom BiH u Japanu Sinišom Berjanom, obavili niz sastanaka sa rektorom Itohom […]

Univerzitet u Istočnom Sarajevu najbolje rangiran univerzitet iz Republike Srpske na Vebometriks rang listi

Univerzitet u Istočnom Sarajevu najbolje rangiran univerzitet iz Republike Srpske na Vebometriks rang listi. Prema najnovijim podacima svjetske Vebometriks rang-liste univerziteta iz januara 2023. godine, Univerzitet u Istočnom Sarajevu ostvario je novi napredak na poziciji u Bosni i Hercegovini, te u odnosu na izvještaj iz jula 2022. godine gdje se nalazio na trećem mjestu, zauzima […]