Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ćosić ugostio djevojčice iz Kluba ritmičke gimnastike “Bubamara”

25 Januar 2023
1 min.
Ćosić ugostio djevojčice iz Kluba ritmičke gimnastike “Bubamara”

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić ugostio je djevojčice iz Kluba ritmičke gimnastike “Bubamara” iz Istočnog Sarajeva i njihovog trenera Dajanu Cerovinu.

“Bubamara” je jedan od samo dva kluba ritmičke gimnastike u Republici Srpskoj i ove djevojčice donose medalje sa svih turnira na kojima se pojave.

Gradonačelnik je rekao da je veoma ponosan na njih, jer na najbolji način predstavljaju i sebe i Istočno Sarajevo.

Razgovarali su o podršci ovom klubu, kao i mogućem održavanju turnira koji bi u Istočnom Sarajevu tokom ljeta okupio veliki broj takmičarki.

Ćosić je istakao da se nada da ćeu tome uspjeti i još više našim sugrađanima približiti ritmičku gimnastiku, sport koji doprinosi zdravom razvoju djece, u kojem su disciplina i lijepi maniri veoma važni.

“Naše djevojčice neka i dalje treniraju i raduju nas medaljama, a mi kao Gradska uprava Istočno Sarajevo smo tu da pognemo koliko možemo i kad god možemo”. – zaključio je Ćosić.

Princip

Povezani članci

Crkva Uspenja presvete Bogorodica Palama svjedok istorije i preteča razvoja Pala

Crkva Uspenja presvete Bogorodice u Palama podignuta je 1909. godine, a projektant crkve bio je mladi slikar Lazar Drljača, čiji je ovo jedini izvedeni arhitektonski projekat. Inicijativa i najveća zasluga za izgradnju crkve pripada prvom paljanskom svešteniku Đorđu Grabežu i tadašnjem crkvenoškolskom odboru. Sveštenik Đorđe bio je otac Trifka Grabeža, člana Mlade Bosne i jednog […]

Radić: Nezabilježeno da načelnik opštine Sokolac bojkotuje rad Skupštine (VIDEO)

Šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini opštine Sokolac Đorđe Radić rekao je da je do sada nezabilježeno u ovoj lokalnoj zajednici da načelnik opštine bojkotuje rad Skupštine opštine, te ocijenio da je načelnik ovim “pokazao neozbiljno ponašanje prema građanima”. “Građani su ga birali da štiti njihove interese, da troši transparentno sredstva koja su na raspolaganju […]