Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ćosić ugostio djevojčice iz Kluba ritmičke gimnastike “Bubamara”

25 Januar 2023
1 min.
Ćosić ugostio djevojčice iz Kluba ritmičke gimnastike “Bubamara”

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić ugostio je djevojčice iz Kluba ritmičke gimnastike “Bubamara” iz Istočnog Sarajeva i njihovog trenera Dajanu Cerovinu.

“Bubamara” je jedan od samo dva kluba ritmičke gimnastike u Republici Srpskoj i ove djevojčice donose medalje sa svih turnira na kojima se pojave.

Gradonačelnik je rekao da je veoma ponosan na njih, jer na najbolji način predstavljaju i sebe i Istočno Sarajevo.

Razgovarali su o podršci ovom klubu, kao i mogućem održavanju turnira koji bi u Istočnom Sarajevu tokom ljeta okupio veliki broj takmičarki.

Ćosić je istakao da se nada da ćeu tome uspjeti i još više našim sugrađanima približiti ritmičku gimnastiku, sport koji doprinosi zdravom razvoju djece, u kojem su disciplina i lijepi maniri veoma važni.

“Naše djevojčice neka i dalje treniraju i raduju nas medaljama, a mi kao Gradska uprava Istočno Sarajevo smo tu da pognemo koliko možemo i kad god možemo”. – zaključio je Ćosić.

Princip

Povezani članci

Pale: Voda nakon padavina lošijeg kvaliteta, ali se redovno kontroliše (VIDEO)

Voda u Palama lošeg je kvaliteta, žale se građani. Na adresu Skupštine opštine i Područnog odjeljenja Republičkog inspektorata u Palama, stigao je veći broj pritužbi, čiji su potpisnici, nezadovoljni građani. Iz Vodovoda odgovaraju da je voda lošeg kvaliteta nakon padavina i podsjećaju da je to višegodišnji problem. Ispravnost vode, tvrde, redovno kontrolišu. “Hej, samo da […]

Stanišić: Nije bilo razgovora sa SDS-om o zajedničkom kandidatu za načelnika opštine, neupitna podrška Ćosiću

Poslanik DEMOS-a sa Pala Aco Stanišić izjavio je Srni da DEMOS i SDS nisu razgovarali o tome da Dejan Kojić bude zajednički kandidat ove dvije stranke za načelnika opštine Pale, niti je bilo razgovora o bili kakvoj koaliciji. „SDS je sinoć izašao sa informacijom da ima zajedničkog kandidata što nije istina. Razgovora o zajedničkom kandidatu […]