Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Cvijanovićeva poručila Konakoviću: Fino je svoje promašaje pripisivati drugima, a blokirali ste sredstva “Elektroprenosa BiH”

22 Jun 2024
1 min.
Cvijanovićeva poručila Konakoviću: Fino je svoje promašaje pripisivati drugima, a blokirali ste sredstva “Elektroprenosa BiH”

 Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je za Srnu da je fino sakriti se iza predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, kao što je fino i svoje promašaje pripisivati drugima.


Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu Elmedina Konakovića da Dodik, nakon sastanaka sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom i povrataka u BiH, blokira ono što je važno za sve ljude u BiH i one koji žive u Republici Srpskoj, Cvijanovićeva je odgovorila da je danas posebno popularno među bošnjačkim političarima pominjati Moskvu.

Cvijanovićeva je konstatovala da je postalo već patetično slušati njihove žalopojke.

“Ali, činjenica je da kad cikne kompletna elektromreža u BiH, onda čovjek ne može a da ne pomisli zašto su naše drage kolege iz FBiH zaustavile raspodjelu novca za entitete, ali i investicioni proces koji bi se desio deblokadom sredstava `Elektroprenosa BiH`”, naglasila je Cvijanović.

SRNA

Povezani članci

CIK: Otvorena biračka mjesta u Fojnici, Kiseljaku, Kreševu i Konjicu

U Fojnici, Kiseljaku, Kreševu i Konjicu jutros su otvorena biračka mjesta za glasanje na lokalnim izborima, saopšteno je iz Centralne izborne komisije /CIK/ BiH. Biračka mjesta otvorena su u 7.00 časova, a sa radom su počeli i mobilni timovi. Otvaranje dva biračka mjesta u Kiseljaku kasnilo je 10-15 minuta zbog brojanja izbornog materijala. Izbori u […]

Kolovozi mjestimično vlažni

 Kolovozi u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ su mjestimično vlažni, frekvencija vozila je umjerena, a na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječene tokove smanjena je vidljivost zbog magle. U Stanarima će danas zbog izgradnje mosta za prelaz teške mehanizacije preko regionalnog puta privremeno biti obustavljan saobraćaj. Obustave, predviđene od 7.00 do 17.00 časova, […]