Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Cvijanovićeva poručila Konakoviću: Fino je svoje promašaje pripisivati drugima, a blokirali ste sredstva “Elektroprenosa BiH”

22 Jun 2024
1 min.
Cvijanovićeva poručila Konakoviću: Fino je svoje promašaje pripisivati drugima, a blokirali ste sredstva “Elektroprenosa BiH”

 Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je za Srnu da je fino sakriti se iza predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, kao što je fino i svoje promašaje pripisivati drugima.


Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu Elmedina Konakovića da Dodik, nakon sastanaka sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom i povrataka u BiH, blokira ono što je važno za sve ljude u BiH i one koji žive u Republici Srpskoj, Cvijanovićeva je odgovorila da je danas posebno popularno među bošnjačkim političarima pominjati Moskvu.

Cvijanovićeva je konstatovala da je postalo već patetično slušati njihove žalopojke.

“Ali, činjenica je da kad cikne kompletna elektromreža u BiH, onda čovjek ne može a da ne pomisli zašto su naše drage kolege iz FBiH zaustavile raspodjelu novca za entitete, ali i investicioni proces koji bi se desio deblokadom sredstava `Elektroprenosa BiH`”, naglasila je Cvijanović.

SRNA

Povezani članci

Sutra do 42 stepena

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti vruće sa temperaturom vazduha do 42 stepena Celzijusova, a u mnogim predjelima očekuje se tropska noć sa temperaturom većom od 20 stepeni Celzijusovih. Popodne i uveče očekuje se razvoj oblaka na zapadu i jugoistoku koji će samo ponegdje donijeti kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom, saopšteno […]

Nastavak suđenja Dodiku i Lukiću u srijedu

Nastavak sudskog procesa protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i vršioca dužnosti direktora “Službenog glasnika” Miloša Lukića pred Sudom BiH biće održan u srijedu, 17. jula, rekao je Srni advokat predsjednika Srpske Goran Bubić. Početak ročišta zakazan je za 13.00 časova. Ranije je najavljeno da bi na predstojećem ročištu odbrane trebale da počnu sa iznošenjem […]