Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Cvijanovićeva se sastala sa ambasadorima iz regiona

01 Februar 2023
1 min.
Cvijanovićeva se sastala sa ambasadorima iz regiona

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović tokom posjete SAD razgovarala je sa ambasadorima Srbije, Mađarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i BiH u Sjedinjenim Državama.


“Ugodan, prijateljski razgovor sa ambasadorima Srbije, Mađarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i BiH u SAD”, navela je Cvijanovićeva na “Instagramu”.

Ona je tokom ove posjete razgovorala i sa američkim senatorima, kao i sa glavnim zamjenikom savjetnika za nacionalnu bezbjednost DŽonom Fajnerom i specijalnim pomoćnikom predsjednika i višim direktorom za Evropu Savjeta za nacionalnu bezbjednost Amandom Slout.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović boravi u radnoj posjeti SAD tokom koje će u Vašingonu prisustvovati Nacionalnom molitvenom doručku.

SRNA

Povezani članci

Prevarili investitore za 100 miliona evra, imali kol centar u Sarajevu

 Istražioci Odjeljenja za borbu protiv sajberkriminala Bavarske prikupili su dokaze protiv međunarodne bande sajberkriminalaca na osnovu kojih je podignuta i optužnica, a suđenje počinje naredne sedmice. Naime, vođa ove kriminalne grupe bio 45-godišnjak koji je vodio operacija preko nekoliko internetskih platformi i kol centara, od kojih je jedan bio stacioniran i u Sarajevu. Ova grupa […]

Kusturica se sastao sa Putinom: Ono što se desilo u Srbiji i što se sad dešava u Ukrajini veoma slično (VIDEO)

Predsjednik Rusije Vladimir Putin primio je u Kremlju poznatog srpskog režisera Emira Kusturicu. – Dragi Emire, dobar dan! Drago mi je da vas vidim! – pozdravio je ruski lider svog gosta, rukovavši se sa njim. Ruski lider je tokom susreta izjavio da Zapad krivi Rusiju za kraj kolonijalizma u svijetu, ali da je taj proces […]