Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Cvijanovićeva se sastala sa ambasadorima iz regiona

01 Februar 2023
1 min.
Cvijanovićeva se sastala sa ambasadorima iz regiona

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović tokom posjete SAD razgovarala je sa ambasadorima Srbije, Mađarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i BiH u Sjedinjenim Državama.


“Ugodan, prijateljski razgovor sa ambasadorima Srbije, Mađarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i BiH u SAD”, navela je Cvijanovićeva na “Instagramu”.

Ona je tokom ove posjete razgovorala i sa američkim senatorima, kao i sa glavnim zamjenikom savjetnika za nacionalnu bezbjednost DŽonom Fajnerom i specijalnim pomoćnikom predsjednika i višim direktorom za Evropu Savjeta za nacionalnu bezbjednost Amandom Slout.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović boravi u radnoj posjeti SAD tokom koje će u Vašingonu prisustvovati Nacionalnom molitvenom doručku.

SRNA

Povezani članci

Toplotni talas dostiže vrhunac: Ovako će sutra izgledati region

 Toplotni talas dostiže vrhunac. Za petak je aktivno crveno upozorenje za Srbiju, Hrvatsku i veći dio Republike Srpske. Temperature će na područjima gdje je aktivan meteoalarm dostizati u pojedinim dijelovima i 40 stepeni.  Za Banjaluku se predviđa 36 stepeni, a ni u ostalim gradovima u Srpskoj neće biti ništa bolje. U Čačku je danas po […]

Stiglo upozorenje Civilne zaštite iz Foče!

Zbog najave ekstremno visokih temperatura, Civilna zaštita Foča upozorava stanovništvo da prilikom paljenja vatre na otvorenom vodi računa kako ne bi došlo do požara. „U slučaju požara odmah pozvati Teritorijalno vatrogasno – spasilačku jedinicu Foča na broj 123 i policiju na broj 122“, saopšteno je iz Civilne zaštite. Podsjećaju da se vatra na otvorenom ili […]