Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Cvijanovićeva se sastala sa ambasadorima iz regiona

01 Februar 2023
1 min.
Cvijanovićeva se sastala sa ambasadorima iz regiona

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović tokom posjete SAD razgovarala je sa ambasadorima Srbije, Mađarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i BiH u Sjedinjenim Državama.


“Ugodan, prijateljski razgovor sa ambasadorima Srbije, Mađarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i BiH u SAD”, navela je Cvijanovićeva na “Instagramu”.

Ona je tokom ove posjete razgovorala i sa američkim senatorima, kao i sa glavnim zamjenikom savjetnika za nacionalnu bezbjednost DŽonom Fajnerom i specijalnim pomoćnikom predsjednika i višim direktorom za Evropu Savjeta za nacionalnu bezbjednost Amandom Slout.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović boravi u radnoj posjeti SAD tokom koje će u Vašingonu prisustvovati Nacionalnom molitvenom doručku.

SRNA

Povezani članci

Dječaku iz Srbije u Italiji istovremeno urađena transplantacija jetre i bubrega

Dvanaestogodišnjem dječaku iz Srbije urađena je istovremena transplantacija jetre i bubrega u Italiji, saopšteno je iz Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Iz Republičkog fonda su naveli da je dječak u stabilnom stanju i uspješno se oporavlja poslije operacije. “Dječak je organe dobio sa preminulog donora, a prije presađivanja organa nalazio se na dijalizi”, pojasnili su […]

Počelo ljetno računanje vremena, provjerite satove

​Ljetno računanje vremena počelo je noćas pomijeranjem časovnika za jedan sat unaprijed, sa dva na tri sata. Ljetno računanje vremena počinje u BiH posljednje nedjelje u martu u dva sata ujutru, a završava se posljednje nedjelje u oktobru. Ideja o zimskom i ljetnjem računanju vremena zasnovana je na astronomskoj okolnosti da u januaru sunce izlazi […]