Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Cvijanovićeva se sastala sa ambasadorima iz regiona

01 Februar 2023
1 min.
Cvijanovićeva se sastala sa ambasadorima iz regiona

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović tokom posjete SAD razgovarala je sa ambasadorima Srbije, Mađarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i BiH u Sjedinjenim Državama.


“Ugodan, prijateljski razgovor sa ambasadorima Srbije, Mađarske, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i BiH u SAD”, navela je Cvijanovićeva na “Instagramu”.

Ona je tokom ove posjete razgovorala i sa američkim senatorima, kao i sa glavnim zamjenikom savjetnika za nacionalnu bezbjednost DŽonom Fajnerom i specijalnim pomoćnikom predsjednika i višim direktorom za Evropu Savjeta za nacionalnu bezbjednost Amandom Slout.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović boravi u radnoj posjeti SAD tokom koje će u Vašingonu prisustvovati Nacionalnom molitvenom doručku.

SRNA

Povezani članci

U Drini pronađeno tijelo lica D.T. iz Čajniča nestalog u martu

 U rijeci Drini u mjestu LJučevo u opština Rogatica pronađeno je tijelo lica čiji su inicijali D.T. iz Čajniča čiji je nestanak prijavljen 28. marta, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. Policijskoj stanici juče oko 13.00 časova prijavljeno je da se u mjestu LJučevo nalazi tijelo nepoznatog muškarca. Pripadnici Policijske stanice Rogatica su […]

Danas isplata martovske penzije

U Republici Srpskoj danas slijedi isplata martovske penzije, za šta je u budžetu obezbijeđeno 147,5 miliona KM u neto iznosu, saopšteno je iz Ministarstva finansija Srpske. Od 1. januara je redovnim godišnjim usklađivanjem ukupan iznos penzija povećan za 9,2 odsto u odnosu na prethodni mjesec, navodi se u saopštenju. U prošloj godini izvršeno je redovno […]