Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Cvijeće za ljepše Istočno Sarajevo: Uređenje opština u punom jeku

24 Jun 2022
4 min.
Cvijeće za ljepše Istočno Sarajevo: Uređenje opština u punom jeku

Uređenje i uljepšavanje opština u sastavu Istočnog Sarajeva je u punom jeku, a gradonačelnik ovog grada, Ljubiša Ćosić, ističe da se Gradska uprava trudi da uvijek bude na usluzi svojim stanovnicima.

-Život u Istočnom Sarajevu i njegovim opštinama čine i male, svakodnevne stvari i u kontinuitetu se trudimo da kao Gradska uprava uvedemo novo pravilo da budemo servis i podrška našim opštinama i kada je riječ o njihovom uređenju – napisao je Ćosić na društvenim mrežama.

Cvijeće i ukrasno bilje je zasađeno na Trgu Republike Srbije i Parku „Gavrilo Princip“ u Istočnom Novom Sarajevu, te Olimpijskom parku i novom parku kod Osnovne škole „Pale“ u Palama.

-Takođe, izvršili smo zamjenu, popravku i uvođenje novih javnih česmi u parkovima u Istočnom Novom Sarajevu, gdje je to bilo potrebno, a u Parku „Gavrilo Princip“ u naredna dva dana uredićemo i postojeće žardinjere za cvijeće – kaže Ćosić.

On je dodao da je u planu i postavljanje selfi klupa i otvorene biblioteke u parkovima, kako bi građani, ali i gosti u Istočnom Sarajevu imali uređeno mjesto da fotografijom ovjekovječe lijepe trenutke sa dragim ljudima, kao i mogućnost predaha na klupi uz dobru knjigu.

Ćosić je zamolio građane da se prema zajedničkoj imovini odnose sa pažnjom kako bi što duže u njoj uživali.

Novosti

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu rođene dvije bebe

U porodilištu JZU Bolnice “Srbija” u protekla 24 časa rođene su dvije bebe. Istočno Sarajevo bogatije je za dvije djevojčice.

Dodatna ulaganja u elektroenergetsku mrežu za Bolnicu “Srbija”

Stanišić, zajedno sa izvršnim direktorom za terenske operacije Markom Šiljom, boravio je u radnoj posjeti Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica „Srbija“. Tom prilikom sastali su se i sa direktorom ove ustanove Nebojšom Šešlijom. Sastanak smo iskoristili da, prije svega, iskažemo zahvalnost „Elektrodistribucije“ Pale direktoru Šešliji i svim radnicima ove zdravstvene ustanove na svemu što su u […]