Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Danas hladno, na planinama i minus 16

13 Januar 2022
1 min.
Danas hladno, na planinama i minus 16

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčanih perioda uz promjenljivu oblačnost i hladno.


Hidrometeorološki zavod Republike Srpske saopštio je da je i dalje prisutan anticiklon po svim visinama uz porast pritiska i priliv hladnijeg vazduha.

Jutarnja temperatura od minus 10 do minus tri, na planinama od minus 16, a najviša dnevna od minus četiri do dva, na jugu do sedam stepeni Celzijusovih.

Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

Temperatura u 7.00 časova: Drinić minus 22, Sarajevo minus 14, Zenica minus 11, Mrkonjić Grad i Bugojno minus 10, Sokolac minus devet, Mrakovica, Nevesinje i Bihać minus osam, Banjaluka minus sedam, Bijeljina, Srebrenica, Višegrad, Gacko, Novi Grad, Prijedor i Rudo minus šest, Foča minus pet, Bileća i Ribnik minus četiri, Doboj, Livno minus tri, Trebinje jedan i Mostar dva stepena Celzijusova.

SRNA

Povezani članci

Na tržištu BiH dominira pivo iz Srbije i vino iz Hrvatske

U toku prošle godine u Bosnu i Hercegovinu uvezen je alkohol vrijedan oko 191.654.411 KM, podaci su Uprave za indirektno oporezivanje BiH. Kako su za “Nezavisne” rekli iz UIO BiH, od ovog iznosa je najviše uvezeno piva od slada, i to 155.663.488 kilograma, ukupne vrijednosti 116.902.715 KM. “Zatim slijedi uvoz nedenaturisanog etilnog alkohola sa volumenskim […]

Objavljeni detalji izgradnje autoputa Beograd – Sarajevo

Ovih dana završen je jedan od zahtjevnijih radova na dionici autoputa Sremska Rača- Kuzmin. Postavljen je most preko Save. Konkstrukcija teška 5.500 tona u dijelovima je u Srbiju stigla iz Turske, sklopljena je na savskoj obali i nakon 6 mjeseci postavljena na stubove. To je korak bliže izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo.Vrijednost komercijalnog ugovora izgradnje ovog autoputa, koji je potpisan […]