Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Danas o realizovanom planu upisa u srednje škole

25 Novembar 2021
1 min.
Danas o realizovanom planu upisa u srednje škole

 Vlada Republike Srpske razmatraće danas informaciju o realizovanom planu upisa u srednje škole u 2021/22. školskoj godini.


Ministri će razmatrati i informaciju o Prijedlogu izmjena i dopuna člana 6. Okvirnog sporazuma između BiH i Evropske investicione banke, kojim se regulišu aktivnosti Evropske investicione banke u BiH, najavljeno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Na dnevnom redu je i razmatranje informacije o objavljenom paketu proširenja EU za 2021. i Izvještaju o BiH za 2021. godinu, te informacija o nastavku Projekta sanacije, adaptacije, rekonstrukcije i izgradnje “Centra za obuku Zalužani”.

Na sjednici će biti razmatrana i informacija o uspostavljanju koordinacije u okviru Serijskog dobra svjetske prirodne baštine Unesko “Iskonske bukove šume Karpata i drugih regiona Evrope”.

Početak sjednice zakazan je u 15.00 časova. Fotografije i kadrovi sa sjednice medijima će biti dostavljeni “vitransfer” linkom. Nakon sjednice biće objavljeno saopštenje.

SRNA

Povezani članci

Policija prikuplja dokaze o šokantnom nasilju nad osnovcima

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje zatražio je od policije u Nevesinju da prikupi dokaze o dva šokantna slučaja vršnjačkog nasilja u nevesinjskoj Osnovnoj školi “Risto Proroković”. Kako nam je potvrđeno, radi se o dva odjeljenja sedmog razreda: u jednom je prijavljeno nasilje nad četiri učenika od strane osam đaka, a u drugom odjeljenju izvršeno […]

Mjere u Srpskoj produžene do 15. decembra

Republički štab za vanredne situacije produžio je do 15. decembra mjere za reagovanje na pojavu bolesti izazvane virusom korona u Republici Srpskoj. Ovim mjerama, između ostalog, zabranjuju se javna okupljanja u grupama većim od 120 lica, te privatna okupljanja koja se ne održvaju na javnom mjestu u grupama većim od 70 lica. Republički štab odobrio […]