Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Danas počinju konsultacije sa političkim partijama

24 Novembar 2022
1 min.
Danas počinju konsultacije sa političkim partijama

Mandatar za sastav nove vlade Republike Srpske Radovan Višković danas će u Banjaluci početi konsultacije sa političkim strankama, a prvog dana planirani su sastanci sa predstavnicima DEMOS-a i SP-a.


Početak sastanka sa predstavnicima DEMOS-a zakazan je u 12.30 časova, a u 13.15 časova sa predstavnicima SP-a, najavljeno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Sastanci će biti održani u Administrativnom centru Vlade Srpske, a po njihovom završetku predviđena su saopštenja. Kadrovi i fotografije medijima će biti dostavljeni “vitransfer” linkom.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik dodijelio je juče Viškoviću mandat za sastav nove vlade Srpske, te odluku o tome uputio Narodnoj skupštini Srpske.

Višković je juče rekao da očekuje da već početkom decembra Srpska dobije novu Vladu.

SRNA

Povezani članci

Osumnjičeni za ubistvo mladog Banjalučanina sproveden u Tužilaštvo

Osumnjičeni za ubistvo 28-godišnjeg Banjalučanina Ariela Bogdanovića sproveden je večeras u banjalučko Okružno javno tužilaštvo. Uhapšeni je sproveden u Tužilaštvo nakon završene kriminalističke obrade i kompletiranja i dokumentovanja predmeta uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. Prema nezvaničnim inforamcijama, riječ je o Daliboru Mandiću koji je uhapšen jutros oko tri časa u banjalučkom naselju Starčevica. Nezvanično, […]

Magla preko Romanije, u kotlinama i duž rijeka

Magla i niska oblačnost zadržala se u kotlinama i duž riječnih tokova u Republici Srpskoj, te u višim predjelima, a iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske savjetuju vozačima opreznu vožnju, posebno na pravcu Sarajevo-Rogatica, preko Romanije. “Vozačima savjetujemo maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu, uz obavezno posjedovanje zimske opreme”, navodi se u saopštenju […]