Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

De Minor se povukao sa Vimbldona, Đoković u polufinalu

10 Juli 2024
1 min.
De Minor se povukao sa Vimbldona, Đoković u polufinalu

Australijski teniser Aleks de Minor saopštio je da zbog povrede odustaje od daljeg takmičenja na teniskom turniru u Vimbldonu, što znači da se srpski teniser Novak Đoković automatski plasirao u polufinale.

De Minor je povrijedio kuk na kraju meča protiv Francuza Artura Filsa u ponedjeljak, 8. jula, u kojem je pobijedio rezultatom 3:1 u setovima.

Đoković, koji je trenutno drugi na ATP listi, igraće u polufinalu sa boljim iz duela između Lorenca Musetija i Tejlora Frica, koji se igra kasnije danas.

Povezani članci

Krulj: Osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu je kruna moje karijere

Paljanin Goran Krulj, koji je osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u dizanju tegova u Slovačkom gradu Trnava, rekao je Srni da je ostvario sve želje, da je ovo kruna njegove karijere i da je među oko 800 takmičara iz svih zemalja svijeta nastupao pod zastavom Srbije, jer mu je ona u srcu kao i […]

Partizan napravio veliki skok

Nakon odigranog četvrtog kola Evrolige, neki klubovi su značajno napredovali na tabeli, dok su pojedini imali blagi pad. Najveće iznenađenje, ali ono negativno, priredio je svojim navijačima aktuelni prvaka Evrope grčki Panatinaikos. Atinjani su poraženi u oba meča prvog duplog kola u novoj sezoni Evrolige. Zeleni su imali dvije utakmice na strani, ali svakako nisu […]