Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Delegacija Bolnice “Srbija” posjetila jednu od najmodernijih privatnih bolnica, „Mediterraneo“ (FOTO)

25 Novembar 2021
1 min.
Delegacija Bolnice “Srbija” posjetila jednu od najmodernijih privatnih bolnica, „Mediterraneo“ (FOTO)

Tokom boravka u Atini delegacija Bolnice „Srbija“ posjetila je jednu od najmodernijih privatnih bolnica, „Mediterraneo“.

„Imali smo priliku da vidimo najnovije i najsavremenije procedure u liječenju pacijenata. Obišli smo operacioni blok, centar za radio terapiju i interventnu neuroradiologiju gdje nam je naš domaćin Nikos objasnio sve prednosti ove procedure“, istakao je dr Đorđe Pejić.

Na sastanku se govorilo o različitim vidovima saradnje između Bolnice „Srbije“ i Bolnice „Mediterraneo“, a sve u svrhu dobrobiti i zaštiti zdravlja stanovništva, saopšteno je iz Bolnice “Srbija”.

„Bolnica je opremljena vrhunskom opremom i pruža većinu usluga koje se pružaju i u našoj ustanovi. Naši doktori su imali priliku da rade i sa doktorima iz ove ustanove, što je bilo posebno iskustvo. Nastavićemo da usavršavamo znanje našeg kadra, prateći najsavremenije standarde u liječenju, čime ćemo obezbjediti kvalitetnu zdravstvenu zaštitu stanovnicima Sarajevsko-romanijske regije“, naglasio je direktor Bolnice „Srbija“ Nebojša Šešlija.

Povezani članci

Regionalne muzičke zvijezde otvaraju ski sezonu na Jahorini

Skijaška sezona na Jahorini zvanično će biti otvorena sutra, a turisti će i ove godine imati priliku da uživaju u muzičkom spektaklu poznatih regionalnih muzičara, najavljeno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”. Na otvaranju sezone, do nedjelje, 5. decembra, pjevaće Haris DŽinović, Saša Matić, Milica Todorović i Toni Cetinski. Na platou Poljice, u specijalno pripremljeno koncertnom […]

Srpske žrtve niko neće omalovažavati

Iako se pominjalo da bi memorijalni kompleks stradalim sarajevskim Srbima u 20. vijeku trebalo da bude sagrađen na dijelu Vraca koji pripada Srpskoj, od te ideje se odustalo, tako da će pet spomenika i muzej u znak sjećanja nići u Istočnom Novom Sarajevu. Kultura sjećanja Istočnog Sarajeva na Odbrambeno-otadžbinski rat, ali i na stradanja Srba […]