Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Devet olimpijaca zaraženo virusom korona

20 Juli 2021
1 min.
Devet olimpijaca zaraženo virusom korona

Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju registrovali su još devet zaraženih virusom korona.


U redovnom dnevnom saopštenju organizatora igara navodi se da je među zaraženima i jedan sportista u Olimpijskom selu.

Prema posljednjim podacima, od 1. jula do sada zaraženo je 67 osoba.

Juče je Olimpijski komitet Češke potvrdio da je igrač odbojke na plaži Andrej Perušič pozitivan na virus korona i da je odveden u hotel u izolaciju.

Pored 67 zaraženih koje su otkrili organizatori igara, još četiri su prijavljena u japanskim prefekturama. Međutim, lokalne vlasti nisu u obavezi da prijavljuju određene slučajeve povezane sa Igrama.

Organizatori su tokom vikenda objavili da je troje sportista pozitivno na virus, uključujući fudbalere iz Južnoafričke Republike koji borave u Olimpijskom selu.

SRNA

Povezani članci

Kovač: Pale nam pružaju odlične uslove za pripremu

Odbojkaška reprezentacija Srbije odradila je bazične pripreme na Palama za predstojeće Evropsko prvenstvo na kojem će braniti titulu. Reprezentativaci Srbije, njih 25, predvođeni selektorom Slobodanom Kovačem proteklih 14 dana radili su naporno u Sportsko-poslovnom centru “Peki”. Kovač je rekao Srni da su se srpski odbojkaši već četvrti put na Palama pripremali za velika takmičenja, jer […]

Sokolac: Proglašenjem pobjednika zatvoren “Ilindan sport fest”

Svečanim proglašenjem najboljih ekipa i takmičara u futsalu, uličnom basketu, odbojci na pijesku i tenisu na Sokocu je zatvorena sportsko-zabavna manifestacija “Ilindan sport fest”. Ekipi “Servis-Đurđić” sa Sokoca, pobjedniku turnira u futsalu, pehar i novčanu nagradu od 3.000 KM sinoć je uručio načelnik opštine Milovan Bjelica. Za najboljeg fudbalera proglašen je Miloš Radujković iz Čelinca, […]