Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Dijete zadobilo teške tjelesne povrede u udesu tri vozila u Potkrajevima

21 Maj 2024
1 min.
Dijete zadobilo teške tjelesne povrede u udesu tri vozila u Potkrajevima

LJekari Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu konstatovali su teške tjelesne povrede kod djeteta povrijeđenog u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Potkrajevi, u opštini Pale, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


U ovoj nezgodi koja se dogodila juče na magistralnom putu Podromanija-Sumbulovac povrijeđeno je ukupno pet osoba.

U nezgodi su učestvovali vozači automobila “reno” čiji su inicijali A.K. iz Sarajeva, teretnog vozila “volvo” V.DŽ. iz Istočnog Sarajeva i automobila “opel” G.V. iz Šekovića.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale i nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu, protiv lica čiji su inicijali A.K. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policijskoj stanici Sokolac juče je prijavljeno da je ovlašteno lice u firmi u Sokocu poručilo teretno motorno vozilo od firme u Poljskoj, te izvršilo novčanu uplatu istom u iznosu od 16.500 evra, nakon čega vozilo nije isporučeno.

Obaviješteno je Okružno javno tužilaštvo Istočno Sarajevo i u toku je preduzimanje svih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela prevara.

SRNA

Povezani članci

Obilježavanje 80 godina od podizanja ustanka na Romaniji

 Na Sokocu će danas biti obilježene 83 godine od podizanja ustanka protiv fašizma na Romaniji, kao i dan ustanka u BiH, najavili su iz Opštinskog odbora Saveza udruženja boraca Narodno-oslobodilačkog rata /SUBNOR/ Sokolac. Programom je predviđeno polaganje vijenaca na spomenik žrtvama fašizma u Podromaniji u 10.00 časova, a na Spomen-kosturnicu u Parku boraca Romanije u […]

Oldtajmer krenuo sa Jahorine do Pariza

Ekipa, koju čine otac i sin Danko i Andrej Mijović i Marko Košarac, krenula je danas ispred olimpijskih krugova na Jahorini na put dug oko 4.000 kilometara do Pariza, a putovanje ima i humanitarnu misiju. Vozač oldtajmera Danko Mijović iz Istočnog Sarajeva izjavio je novinarima da su djeca, Andrej i Marko, organizatori putovanja te da […]