Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Đokovići ulažu na Jahorini

29 Mart 2023
1 min.
Đokovići ulažu na Jahorini

Porodica najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića investiraće na Jahorini, dogovorili su Srđan Đoković i direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić.


“Naša vizija je da privučemo što više ovakvih investitora, te da planina ide rame uz rame sa najuspešnijima jer joj, po svim prethodno realizovanim investicijama, taj status i pripada”, rekao je LJevnaić.

On je podsjetio da su i jahorinske ski-staze dobile ime po Novaku, a planina će sada, upravo u neposrednoj blizini tih staza, dobiti i hotel, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

LJevanić je rekao da veliku zahvalnost duguje Srđanu Đokoviću, kao i da mu je velika čast što se porodica teniskog asa opredijelila za Jahorinu, te da su uvijek dobrodošli na olimpijsku planinu.

LJevnaić i Srđan Đoković razgovarali su juče u Ruskom domu na Jahorini.

Iz “Olimpijskog centra” su napomenuli da je prije nekoliko dana na jednom kongresu rečeno da je tim ovog centra – tim koji je sagradio najviše žičara na svijetu.

SRNA

Povezani članci

Otvoren konkurs “Moje Trnovo kroz sliku i stih” povodom Dana opštine

Skupština opštine Trnovo u saradnji sa načelnikom je povodom Petrovdana, krsne slave i Dana opštine Trnovo raspisala konkurs za najbolje literalne i likovne radove “Moje Trnovo kroz sliku i stih”. Pravo učešća imaju polaznici Igraonice “Radost” i učenici JU OŠ “Sveti Sava” Trnovo. Nagrade će biti uručene na Svečanoj akademiji povodom Dana i krsne slave […]

Doroteji Radanović nagrada “Mladi srbista” za najbolji esej

 Učenica srednje škole Doroteja Radanović iz Trebinja osvojila je prvo mjesto na konkursu za najbolji literarni esej i nagradu “Mladi srbista”, koju su joj danas uručili predstavnici Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Osim diplome, Radanovićeva je dobila i novčana sredstva, dok će na jesen biti organizovan i odlazak na višednevni stručni seminar o srpskom […]