Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Dodatna ulaganja u elektroenergetsku mrežu za Bolnicu “Srbija”

18 Avgust 2022
1 min.
Dodatna ulaganja u elektroenergetsku mrežu za Bolnicu “Srbija”

Stanišić, zajedno sa izvršnim direktorom za terenske operacije Markom Šiljom, boravio je u radnoj posjeti Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica „Srbija“.

Tom prilikom sastali su se i sa direktorom ove ustanove Nebojšom Šešlijom.

  • Sastanak smo iskoristili da, prije svega, iskažemo zahvalnost „Elektrodistribucije“ Pale direktoru Šešliji i svim radnicima ove zdravstvene ustanove na svemu što su u prethodnom periodu činili za radnike našeg preduzeća, ali i za sve stanovnike Sarajevsko-romanijske regije – naveo je Stanišić na svom Fejsbuk profilu.

Na sastanku su takođe rezimirali aktivnosti i projekte ovog preduzeća u protekle dvije godine, a čijom realizacijom je obezbijeđeno stabilno napajanje Bolnice “Srbija” električnom energijom.

Potvrđen je i nastavak saradnje u narednom periodu u kojem je predviđeno Planom investicija dodatno ulaganje u iznosu od 50.000 KM u elektroenergetsku mrežu Bolnice „Srbija“ što će biti realizovano do kraja godine.

Povezani članci

Služen parastos poginulim borcima Srpske garde Ilidža

U Hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama u Istočnoj Ilidži danas je služen parastos za 18 poginulih pripadnika Srpske garde Ilidža, elitne jedinice Ilidžanske brigade Vojske Republike Srpske, koja je formirana prije 30 godina. Pripadnik Srpske garde Ilidža Miroslav Lučić podsjetio je da je 1. oktobra 1992. godine ova jednica formirana na osnovu odluke komande […]

Šekara: Posljednje podvale i spinovi guraju opoziciju u još jedan poraz

Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara poručio je opoziciji u Republici Srpskoj da požuri ako nisu potrošili cjelokupan arsenal spinova, lažnih vijesti, teorija zavjere i raznoraznih podmetanja, jer je čak i CIK BiH, imenovan kako je imenovan, definisao početak izborne ćutnje, a opozicione perjanice su tada, ruku na srce, najpametniji. “Takva vrsta pritiska možda negdje […]