Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Dodatna ulaganja u elektroenergetsku mrežu za Bolnicu “Srbija”

18 Avgust 2022
1 min.
Dodatna ulaganja u elektroenergetsku mrežu za Bolnicu “Srbija”

Stanišić, zajedno sa izvršnim direktorom za terenske operacije Markom Šiljom, boravio je u radnoj posjeti Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica „Srbija“.

Tom prilikom sastali su se i sa direktorom ove ustanove Nebojšom Šešlijom.

  • Sastanak smo iskoristili da, prije svega, iskažemo zahvalnost „Elektrodistribucije“ Pale direktoru Šešliji i svim radnicima ove zdravstvene ustanove na svemu što su u prethodnom periodu činili za radnike našeg preduzeća, ali i za sve stanovnike Sarajevsko-romanijske regije – naveo je Stanišić na svom Fejsbuk profilu.

Na sastanku su takođe rezimirali aktivnosti i projekte ovog preduzeća u protekle dvije godine, a čijom realizacijom je obezbijeđeno stabilno napajanje Bolnice “Srbija” električnom energijom.

Potvrđen je i nastavak saradnje u narednom periodu u kojem je predviđeno Planom investicija dodatno ulaganje u iznosu od 50.000 KM u elektroenergetsku mrežu Bolnice „Srbija“ što će biti realizovano do kraja godine.

Povezani članci

Toplane “INS”: Nastavak sezone grijanja

Sezona grijanja u Istočnom Novom Sarajevu produžena je zbog niske temperature vazduha i pogoršanja vremenskih prilika, saopšteno je iz preduzeća “Toplane”. Odluka o zvaničnom kraju tekuće sezone grijanja biti donesena naknadno iako je zvanično završena 15. aprila. “Prateći vremensku prognozu za naredne dane, ali i sa novim postrojenjem u Toplanama, koje je rekonstruisano i automatizovano, […]

Dogovor o bratimljenju Istočnog Sarajeva i Herceg Novog

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić razgovarao je danas sa rukovodstvom opštine Herceg Novi o zvaničnom bratimljenju ove dvije lokalne zajednice. Ćosić je naveo da Istočno Sarajevo i Herceg Novi već dugo godina njeguju prijateljstvo, koje je formalizovano Sporazumom o saradnji i prijateljstvu. “Brojni naši ljudi su povezani na različite načine, od porodičnih veza do turizma, […]