Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Dodik: BHRT potvrdio da je servis muslimana i da ne treba da postoji

23 Novembar 2022
1 min.
Dodik: BHRT potvrdio da je servis muslimana i da ne treba da postoji

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je BHRT, onemogućavajući svim građanima, a posebno u Srpskoj, gledanje svih utakmica na Svjetskom prvenstvu u fudbalu još jednom potvrdio da je servis samo muslimana i da kao takav ne treba da postoji.


Dodik je istakao da su, odlukom da prenos 18 utakmica ustupe samo jednom muslimanskom telekom-operateru, direktno prekršili zakon i dodatno se identifikovali kao servis samo jednog naroda u BiH.

“Srpska navija za Srbiju i nama utakmice Srbije može komentarisati samo onaj ko otvoreno navija za Srbiju”, naveo je Dodik na “Tviteru”.

SRNA

Povezani članci

Ledena kiša i snijeg otežavaju saobraćaj

Slab snijeg i ledena kiša, koja pada u većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH /FBiH/, otežava saobraćaj, posebno preko planinskih prevoja, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske. Ledena kiša pada na planinskom prevoju Komar na putnom pravcu Travnik-Donji Vakuf, pa se vozačima na ovoj dionici savjetuje maksimalan oprez. Snijeg pada u zapadnim […]

Cvijanović: Šmit svjestan da stoji na staklenim i nelegalnim nogama

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je za Srnu da Angela Merkel nije predložila Kristijana Šmita za visokog predstavnika u BiH da nameće zakone i iživljava se nad demokratski izabranim institucijama u BiH, već da ga udomi jer za njega nije više bilo političkog posla u njegovoj zemlji. Na pitanje da prokomentariše izjavu Kristijana […]