Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Dodik čestitao Spasovdan rukovodstvu Istočnog Novog Sarajeva

12 Jun 2024
1 min.
Dodik čestitao Spasovdan rukovodstvu Istočnog Novog Sarajeva

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je rukovodstvu opštine Istočno Novo Sarajevo čestitku povodom krsne slave ove lokalne zajednica – Spasovdana.


“Povodom Dana i krsne slave opštine Istočno Novo Sarajevo upućujem načelniku opštine, odbornicima, građanima i vjernom narodu iskrene čestitke. Želim vam da u skladu sa tradicijom i običajima proslavite ovaj veliki hrišćanski praznik, koji ima ulogu zaštite i spasenja, u zdravlju i blagostanju zajedno sa saradnicima, prijateljima i svim ljudima dobre volje”, naveo je Dodik.

Predsjednik Republike Srpske je istakao da mu je zadovoljstvo da povodom praznovanja Vaznesenja Gospodnjeg uputi najbolje želje za napredak i razvoj te opštine, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

“U uvjerenju da ćete dodatnim zalaganjem, saradnjom i podrškom partnera i institucija istrajati na tom putu, još jednom vam srdačno čestitam praznik i želim svako dobro”, navodi se u čestitki rukovodstvu opštine Istočno Novo Sarajevo.

SRNA

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu predstava “Kovači”, na Palama film “U ime naroda”

Program manifestacije “Dani Srbije u Republici Srpskoj” biće nastavljen danas u Istočnom Sarajevu, gdje će glumci Narodnog pozorišta iz Užica izvesti predstavu “Kovači”, dok će na Palama biti prikazan film “Ime naroda”, autora Darka Bajića. Film “Ime naroda” biće prikazan u 19.00 časova u sali Kulturnog centra Pale. Filmsku projekciju omogućili su Ministarstvo kulture Srbije […]

Pale: Pomen za radnike “Famos-a” poginule u proteklom ratu

Na Palama će danas biti služen pomen za 28 radnika preduzeća “Famos-Koran”, koji su kao borci Vojske Republike Srpske poginuli u Odbrambeno-otadžbinskom ratu. Pomen organizuje Boračka organizacija Pale. U 11.00 časova kod Spomen-obilježja u krugu preduzeća biće služen parastos poginulim radnicima i položeno cvijeće i vijenci, najavljeno je iz opštinske Boračke organizacije.