Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Dodik na Jahorinu na predstavljanju akcije za vukovce

05 Avgust 2022
1 min.
Dodik na Jahorinu na predstavljanju akcije za vukovce

 Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik prisustvovaće danas na Jahorini konferenciji za novinare povodom predstavljanja akcije “Odlične ocjene za olimpijsko ljeto” u okviru koje će svim vukovcima iz Republike Srpske biti obezbijeđen besplatan trodnevni boravak na ovoj planini, uz korišćenje svih ljetnih sadržaja, rečeno je Srni iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.


Konferencija za novinare biće održana u Olimp baru sa početkom u 14.30 časova, a govoriće i predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra “Jahorina” Nedeljko Elek i direktor Ugostiteljskog servisa Republike Srpske Zoran Čavić, najavljeno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Inicijator ove akcije je srpski član Predsjedništva BiH, a realizuje se uz podršku lokalne vlasti.

Cilj akcije je podrška pravim vrijednostima i motivacija đaka da uče, ali i da se istakne važnost boravka u prirodi i bavljenja sportom.

Dodik je ranije rekao da je ovo jedan od načina da se vukovci nagrade za svoj trud i rad, te da se podstaknu da i u budućnosti postižu odlične rezultate.

“Vi ste naša budućnost i Republika Srpska se ponosi svim vašim uspjesima i rezultatima koje postižete”, naveo je Dodik na “Instagramu”.

Besplatan vikend biće organizovan krajem ovog mjeseca u saradnji sa Olipijskim centrom i hotelom “Rajska dolina”.

SRNA

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu rođene dvije bebe

U porodilištu JZU Bolnice “Srbija” u protekla 24 časa rođene su dvije bebe. Istočno Sarajevo bogatije je za dvije djevojčice.

Dodatna ulaganja u elektroenergetsku mrežu za Bolnicu “Srbija”

Stanišić, zajedno sa izvršnim direktorom za terenske operacije Markom Šiljom, boravio je u radnoj posjeti Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica „Srbija“. Tom prilikom sastali su se i sa direktorom ove ustanove Nebojšom Šešlijom. Sastanak smo iskoristili da, prije svega, iskažemo zahvalnost „Elektrodistribucije“ Pale direktoru Šešliji i svim radnicima ove zdravstvene ustanove na svemu što su u […]