Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Dodik odgovorio Konakoviću: Rusiju sanja svake noći

25 Jun 2024
1 min.
Dodik odgovorio Konakoviću: Rusiju sanja svake noći

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je, povodom nastupa ministra inostranih poslova u Savjetu ministara Elmedina Konakovića u Luksemburgu, insert iz filma u kojem jedan od glumaca kaže da “Rusiju sanja svake noći”.

Dodik je na Iksu objavio insert iz filma u kojem jedan od likova kojeg glumi Velimir Bata Živojinović poručuje da “Rusiju sanja svake noći”.

Predsjednik Srpske najavio je sinoć na Iksu da će ujutro objaviti ekskluzivni snimak nastupa Konakovića u Luksemburgu.

Konaković je juče učestvovao u Luksemburgu na sastanku ministara spoljnih poslova država članica EU i zemalja Balkana u okviru sjednice Savjeta za spoljne poslove EU, nakon kojeg je rekao da predsjednik Srpske “radi po nalozima Moskve”.

RTRS

Povezani članci

Dodik: Pojedini bošnjački lideri šalju poruke mržnje prema Srbima

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Srpska pokazala da kada obilježava godišnjice stradanja srpskog naroda to radi dostojanstveno, ali i da poštuje pravo drugih naroda da na isti način obilježavaju svoja stradanja. “Međutim, pojedini politički lideri bošnjačkog naroda iz godine u godinu zloupotrebljavaju te godišnjice, praveći od njih političke tribine, šaljući poruke […]

Izbjegavati putovanja u najtoplijem dijelu dana

 Prohodnost puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH je zadovoljavajuća, a iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske savjetuju vozačima da, zbog visoke temperature, duža putovanja planiraju rano ujutro ili kasno poslije podne. Vozačima iz AMS savjetuju i da prave češće pauze i ispravno koriste rashladne uređaje kako bi izbjegli nagle temperaturne razlike. Saobraćaj je zbog neophodnih […]