Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Dodik: Poziv na sankcije krik nemoći politikanta Bećirovića

02 Jun 2023
1 min.
Dodik: Poziv na sankcije krik nemoći politikanta Bećirovića

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da avanturista i politikant Denis Bećirović mnogo bolje i uspješnije razgrađuje BiH nego bilo ko drugi i da je poziv na sankcije krik nemoći.


Dodik je naveo da se BiH nalazi u stanju u kakvom jeste upravo zbog avanturista i politikanata poput Bećirovića, a da je poziv na sankcije krik nemoći da se argumentima razgovara s onima s kojima se ne dijeli mišljenje.

“Podanička svijest koju manifestuje Bećirović pokazuje da je potpuno nebitno ko je bošnjački član Predsjedništva. Svi bi da drugi, i to silom, završe ono što bi oni željeli. Tu i takvu BiH uskoro neće željeti ni Bošnjaci”, napisao je Dodik na “Tviteru”.

Bošnjački član Predsjedništva BiH Denis Bećirović razgovarao je s članovima Radne grupe za regiju zapadnog Balkana koje je pozvao da, po uzoru na SAD i Veliku Britaniju, “uvedu mnogo oštrije sankcije prema predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku”.

SRNA

Povezani članci

Pretežno vlažni kolovozi

 U većini krajeva Republike Srpske i Federaciji BiH vozi se po pretežno vlažnim kolovozima zbog kiše koja je padala, a iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske upozoravaju na smanjenu vidljivost u kotlinama i uz riječne tokove zbog jutranje magle i na nisku oblačnost u višim predjelima. Povećana je opasnost od odrona, na brojnim dionicma u […]

Napuštanjem sjednice, Klub Bošnjaka blokirao rad Doma naroda (VIDEO)

Napuštanjem sjednice, delegati Kluba Bošnjaka do daljneg su blokirali rad Doma naroda BiH. Razlog: na dnevni red konačno je uvršten Prijedlog zakona o Ustavnom sudu BiH srpskog delegata iz SDS-a Želimira Neškovića. Njegovo stavljanje na dnevni red Bošnjaci opstruišu još od avgusta. Ustavni sud i odlazak stranih sudija – za Republiku Srpsku su krucijalna pitanja, […]