Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Dodik: Poziv na sankcije krik nemoći politikanta Bećirovića

02 Jun 2023
1 min.
Dodik: Poziv na sankcije krik nemoći politikanta Bećirovića

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da avanturista i politikant Denis Bećirović mnogo bolje i uspješnije razgrađuje BiH nego bilo ko drugi i da je poziv na sankcije krik nemoći.


Dodik je naveo da se BiH nalazi u stanju u kakvom jeste upravo zbog avanturista i politikanata poput Bećirovića, a da je poziv na sankcije krik nemoći da se argumentima razgovara s onima s kojima se ne dijeli mišljenje.

“Podanička svijest koju manifestuje Bećirović pokazuje da je potpuno nebitno ko je bošnjački član Predsjedništva. Svi bi da drugi, i to silom, završe ono što bi oni željeli. Tu i takvu BiH uskoro neće željeti ni Bošnjaci”, napisao je Dodik na “Tviteru”.

Bošnjački član Predsjedništva BiH Denis Bećirović razgovarao je s članovima Radne grupe za regiju zapadnog Balkana koje je pozvao da, po uzoru na SAD i Veliku Britaniju, “uvedu mnogo oštrije sankcije prema predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku”.

SRNA

Povezani članci

Pojačana frekvencija vozila na prelazima prema jugu

Pojačana je frekvencija putničih vozila na graničnim prelazima Prisika, Doljani, Gabela Polje, Kostajnica, Zupci i Deleuša, na izlazu iz BiH. Na ostalim graničnim prelazima povremeno dolazi do pojačane frekvencije vozila, ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske. Do kraja avgusta za međunarodni putnički saobraćaj otvoren […]

Dodik: Pojedini bošnjački lideri šalju poruke mržnje prema Srbima

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je Srpska pokazala da kada obilježava godišnjice stradanja srpskog naroda to radi dostojanstveno, ali i da poštuje pravo drugih naroda da na isti način obilježavaju svoja stradanja. “Međutim, pojedini politički lideri bošnjačkog naroda iz godine u godinu zloupotrebljavaju te godišnjice, praveći od njih političke tribine, šaljući poruke […]