Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik prenio Angelini Ajhorst i Lajčaku stavove Srpske

12 April 2024
1 min.
Dodik prenio Angelini Ajhorst i Lajčaku stavove Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da je izvršnom direktoru za Evropu u Evropskoj službi za spoljne poslove Angelini Ajhorst i specijalnom predstavniku EU za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku prenio jasne stavove Republike Srpske o dešavanjima u BiH.


Dodik naveo je da je u odvojenim susretima u Delfima sa Ajhorstovom i Lajčakom razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji u regionu, kao i o evropskom putu BiH nakon otvaranja pristupnih pregovora.

“Bila je ovo još jedna prilika da im prenesem jasne stavove Republike Srpske o dešavanjima u BiH”, napisao je Dodik na društvenoj mreži “Iks”.

Dodik u Grčkoj prisustvuje devetom Delfi ekonomskom forumu.

SRNA

Povezani članci

U Višegradu rekordan broj turista za prvomajske i vaskršnje praznike

Višegrad za prvomjaske i vaskršnje praznike bilježi rekordnu posjetu turista i traži se krevet više, potvrdili su Srni iz Turističke organizacije Višegrad. Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije Branislav Andrić rekao je da je Višegrad jedna od najpoželjnijih destinacija što potvrđuje popunjenost smještajnih kapaciteta. “Prvomajski i vaskršnji praznici ove godine su spojeni i tako su omogućili […]

U Srpskoj rođene 24 bebe

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 24 bebe, od kojih 12 djevojčica i 12 dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima. U porodilištu u Banjaluci rođeno je 10 beba, Prijedoru četiri, Doboju tri, Zvorniku i Istočnom Sarajevu po dvije, a po jedna u Bijeljini, Trebinju i Gradišci. U Banjaluci su rođene četiri djevojčice […]