Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Republika Srpska navija za Srbiju

24 Novembar 2022
1 min.
Dodik:  Republika Srpska navija za Srbiju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poželio je uspjeh fudbalskoj reprezentaciji Srbije u prvoj utakmici na Mundijalu u Kataru koju večeras igra protiv selekcije Brazila.


“Želim uspjeh našim fudbalerima. Republika Srpska sve do jednoga navija za Srbiju večeras na Svjetskom prvenstvu u fudbalu”, rekao je Dodik na konferenciji za novinare u Beogradu.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović razgovarali su danas u Beogradu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Ovo je bila prva zvanična posjeta Dodika i Cvijanovićeve nakon stupanja na dužnosti.

SRNA

Povezani članci

U Srpskoj rođeno 12 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 12 beba, sedam dječaka i pet djevojčica, potvrđeno je Srni u porodilištima. Četiri bebe rođene su u Banjaluci, tri u Istočnom Sarajevu, dvije u Doboju, a po jedna u Prijedoru, Nevesinju i Foči. U Banjaluci su rođene dvije djevojčice i dva dječaka, u Istočnom Sarajevu tri […]

Sladoje: Za Kalinovik 2023. uspješna, nastavak projekata u novoj godini

Turistički kompleks na Zelengori predviđa izgradnju vikend-naselja, hotela, motela i raznih sportsko-rekreativnih sadržaja. Ovaj projekat bi u narednoj godini trebalo da dobije izgled kako je to zamišljeno. Opština Kalinovik uspješno završava ovu godinu, svi projekti koji nisu realizovani ili su u završnoj fazi biće završeni naredne godine, uključujući i kalinovačku kuću koja je odlična mogućnost […]