Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Doktor Elez 21. i 28. aprila u Bolnici “Srbija”

16 April 2024
1 min.
Doktor Elez 21. i 28. aprila u Bolnici “Srbija”

Specijalista ortopedije iz Novog Sada doktor Igor Elez obavljaće ambulantne preglede pacijenata u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu 21. i 28. aprila od 8.00 časova.

Svi zainteresovani za pregled se mogu naručiti na broj telefona 057/325-300, lokal 366 u periodu od 13.00 do 14.00 časova.

Za pregled osiguranih lica neophodna je uputnica porodičnog ljekara, a za neosigurana lica cijena pregleda je 100 KM.

Doktor Elez se najčešće u svojoj praksi bavi pacijentima koji imaju oboljenja i probleme kuka i koljena i onima kojima je potrebna ugradnja proteze kuka i koljena.

Povezani članci

Ćosić: Proces protiv Dodik i Lukića besmislen – Srpska će iskristalisati svoju poziciju (VIDEO)

Za danas je u Sudu BiH zakazan nastavak ročišta u predmetu protiv predsjednika Republike Srpske i vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika Srpske, zbog navodnog nepoštovanja odluka Kristijana Šmita. Najavljeno je okupljanje velikog broja građana iz Srpske i Srba iz Federacije, kako bi pružili masovnu podršku predsjedniku Republike pred Sudom BiH. Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić […]

U utorak o atrakcijama tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika

 Na Jahorini će u utorak, 30. aprila, biti održana konferencija za novinare povodom otvaranja atrakcija koje će biti dostupne posjetiocima tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika, kao i najava za ljetnu sezonu. Pres-konferencija biće održana u prostorijama Ruskog doma od 13.00 časova, najavljeno je iz Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina”. Medijima će se obratiti direktor OC “Jahorina” […]