Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Doktor Elez 21. i 28. aprila u Bolnici “Srbija”

16 April 2024
1 min.
Doktor Elez 21. i 28. aprila u Bolnici “Srbija”

Specijalista ortopedije iz Novog Sada doktor Igor Elez obavljaće ambulantne preglede pacijenata u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu 21. i 28. aprila od 8.00 časova.

Svi zainteresovani za pregled se mogu naručiti na broj telefona 057/325-300, lokal 366 u periodu od 13.00 do 14.00 časova.

Za pregled osiguranih lica neophodna je uputnica porodičnog ljekara, a za neosigurana lica cijena pregleda je 100 KM.

Doktor Elez se najčešće u svojoj praksi bavi pacijentima koji imaju oboljenja i probleme kuka i koljena i onima kojima je potrebna ugradnja proteze kuka i koljena.

Povezani članci

Univerzitet u Istočnom Sarajevu proslavio krsnu slavu i promovisao osam doktora nauka

Univerzitet u Istočnom Sarajevu obilježio je danas krsnu slavu Svete Ćirila i Metodija i promovisao osam doktora nauka ove visokoobrazovne ustanove. Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Milan Kulić izjavio je da je danas promovisano osam doktora nauka koji su znanje sticali na ovom univerzitetu, što je važno istaći, te da su se pridružili grupi od […]

Medijski “udar” na OC “Jahorina”

Olimpijski centar „Jahorina“ je u prošloj godini poslovao sa dobitkom od 384.821 KM. Taj podatak stoji u Finansijskom izvještaju za 2023.godine i izvještaju nezavisnog revizora, a dostupan je i javnosti. Međutim, pojedini mediji u Republici Srpskoj na sve moguće načine pokušavaju da poslovanje OC prikažu suprotno od onoga što zaista jeste, a to je najveći […]