Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Dragić prvak BiH za mlađe pionire, Curović viceprvak BiH za kadete

14 Maj 2024
1 min.
Dragić prvak BiH za mlađe pionire, Curović viceprvak BiH za kadete

Džudista “Randorija” iz Istočnog Sarajeva Mladen Dragić osvojio je zlatnu medalju na Prvenstvu BiH za kadete i mlađe pionire koje je proteklog vikenda održano u Palama i okitio se titulom šampiona BiH u kategoriji do 50 kilograma za mlađe pionire.

Aleksa Curović ponio je titulu viceprvaka u kategoriji +100kilograma za kadete, dok je Dunja Jovičić bila bronzana u kategoriji kadetkinja do 70 kilograma.

Prvenstvo BiH u džudou za mlađe pionire i kadete u Palama okupilo je 350 takmičara iz 40 klubova iz Republike Srpske i Federacije BiH.

Povezani članci

Majdov: Spreman sam za Olimpijadu!

DŽudista iz Istočnog Sarajeva Nemanja Majdov rekao je danas da je spreman za LJetne olimpijske igre u Parizu na kojima će učestvovati pod zastavom Srbije i da će dati sve od sebe da predstavi, kako Srbiju, tako i Republiku Srpsku, ovaj grad i sve njegove građane. Majdov je naglasio da se za ovakva takmičenja sportisti […]

BiH na Olimpijskim igrama predstavlja pet sportista

BiH će na ljetnim Olimpijskim igrama u Parizu predstavljati pet sportista. Olimpijski komitet BiH objavio je raspored, tačnije satnice i datume nastupa olimpijaca. Lana Pudar i Јovan Lekić predstavljaće BiH u plivanju, Larisa Cerić i Aleksandra Samardžić na džudo turniru, a Mesud Pezer u bacanju kugle. Lana Pudar prva će prava na borilišta, nastupe u kvalifikacija […]