Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Dva lica iz Sarajeva nanijela tjelesne povrede trećem licu u Istočnoj Ilidži

02 April 2024
2 min.
Dva lica iz Sarajeva nanijela tjelesne povrede trećem licu u Istočnoj Ilidži

Policija je, postupajući po prijavi u stanu u Istočnoj Ilidži, zatekla lice čiji su inicijali D.Ć, kojem su povrede nanijela lica iz Sarajeva čiji su inicijali E.K. i DŽ.K.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža juče oko 17.00 časova prijavljeno je da se u stanu u Ulici akademika Petra Mandića nalazi povrijeđeno lice, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv E.K. i DŽ.K. biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu tjelesna povreda.

U saopštenju je navedeno da je Policijskoj stanici Istočna Ilidža juče prijavljeno da su ukradeni novac i zlatni nakit iz stana, privatnog vlasništva, u Otadžbinskoj ulici, te da je izvršen uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Iz policije su naveli da se na magistralnom putu u mjestu Sumbulovac, opština Pale, juče oko 11.00 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali žena sa Pala čiji su inicijali D.S. koja je upravljala vozilom “pasat” i Paljanka D.R. koja je upravljala “golfom”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede opasne po život zadobila je vozač D.S, dok je D.R. zadobila teške tjelesne povrede konstatovane u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu.

Nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu u Istočno Sarajevu protiv D.S. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

SRNA

Povezani članci

Civilna zaštita: Upozorenje građanima na olujni vjetar i zahlađenje

Uprava civilne zaštite Republike Srpske skreće pažnju građanima na nagli i veći pad temperature vazduha, pojavu naleta olujnog vjetra, kiše, susnježice i snijega, što može uticati na normalno odvijanje svakodnevice. Prema prognozama Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, u narednim danima Republiku Srpsku zahvatiće pogoršanje vremena sa olujnim naletima vjetra, kišom, susnježicom i snijegom. “Pažljivo planirajte boravak […]

Asocijacija “Stvaraoci Republike Srpske”: Genocidna namjera Njemačke i pojedinih članica UN prema srpskom narodu

Namjera Njemačke i još nekih članica UN, koje imaju nečistu savjest iz prošlosti, da Generalna skupština izglasa rezoluciju o Srebrenici van svake sumnje je genocidna prema srpskom narodu u cjelini, saopšteno je iz Asocijacije “Stvaraoci Republike Srpske”. “To je više nego jasan pokušaj da se Srbima nametne kolektivna krivica za zločine koji su se desili […]