Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Dva lica iz Sarajeva nanijela tjelesne povrede trećem licu u Istočnoj Ilidži

02 April 2024
2 min.
Dva lica iz Sarajeva nanijela tjelesne povrede trećem licu u Istočnoj Ilidži

Policija je, postupajući po prijavi u stanu u Istočnoj Ilidži, zatekla lice čiji su inicijali D.Ć, kojem su povrede nanijela lica iz Sarajeva čiji su inicijali E.K. i DŽ.K.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža juče oko 17.00 časova prijavljeno je da se u stanu u Ulici akademika Petra Mandića nalazi povrijeđeno lice, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv E.K. i DŽ.K. biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu tjelesna povreda.

U saopštenju je navedeno da je Policijskoj stanici Istočna Ilidža juče prijavljeno da su ukradeni novac i zlatni nakit iz stana, privatnog vlasništva, u Otadžbinskoj ulici, te da je izvršen uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Iz policije su naveli da se na magistralnom putu u mjestu Sumbulovac, opština Pale, juče oko 11.00 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali žena sa Pala čiji su inicijali D.S. koja je upravljala vozilom “pasat” i Paljanka D.R. koja je upravljala “golfom”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede opasne po život zadobila je vozač D.S, dok je D.R. zadobila teške tjelesne povrede konstatovane u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu.

Nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu u Istočno Sarajevu protiv D.S. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

SRNA

Povezani članci

Ćosić: Proces protiv Dodik i Lukića besmislen – Srpska će iskristalisati svoju poziciju (VIDEO)

Za danas je u Sudu BiH zakazan nastavak ročišta u predmetu protiv predsjednika Republike Srpske i vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika Srpske, zbog navodnog nepoštovanja odluka Kristijana Šmita. Najavljeno je okupljanje velikog broja građana iz Srpske i Srba iz Federacije, kako bi pružili masovnu podršku predsjedniku Republike pred Sudom BiH. Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić […]

U utorak o atrakcijama tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika

 Na Jahorini će u utorak, 30. aprila, biti održana konferencija za novinare povodom otvaranja atrakcija koje će biti dostupne posjetiocima tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika, kao i najava za ljetnu sezonu. Pres-konferencija biće održana u prostorijama Ruskog doma od 13.00 časova, najavljeno je iz Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina”. Medijima će se obratiti direktor OC “Jahorina” […]