Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Dva pješaka povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

29 Februar 2024
1 min.
Dva pješaka povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

Dva pješaka povrijeđana su u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži.

Riječ je o ženama čiji su inicijali B.M, koja je teško povrijeđena, te S.M. koja je zadobila lakše povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila juče u Ulici Kasindolskog bataljna u Istočnoj Ilidži, učestvovalo je vozilo “audi A3” kojim je upravljalo lice iz Rogatice čiji su inicijali K.H.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo.

U toku je dokumentovanje predmeta.

SRNA

Povezani članci

Remek-djela se bore sama za svoj status

Predsjednik Umjetničkog savjeta Međunarodne likovne kolonije “Art simpozijum Jahorina” Milivoje Unković poručio je sa otvaranja 20. saziva Kolonije da se remek-djela, slike i skulpture same bore za svoj status, koji im autor ne može obezbijediti, nego jedino vrijeme i prostor. “Ono što je, bar iz mog ugla gledano, veoma bitno jeste konstatacija da je tokom […]

Karan: U prvih pola godine pao broj izvršenih krivičnih djela

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske uspješno izvršava svoje nadležnosti, što pokazuje i pad za deset odsto izvršenih krivičnih djela za šest mjeseci ove godine, izjavio je ministar Siniša Karan. Karan je ponovio da je stanje bezbjednosti u Republici Srpskoj dobro i zadovoljavajuće, da građani žive u mirnom i bezbjednom okruženju, te da je zaštićena […]