Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

E-Sport i Kafe bar Era finalisti Petrovdanskog turnira u malom fudbalu “Trnovo 2024”

10 Juli 2024
4 min.
E-Sport i Kafe bar Era finalisti Petrovdanskog turnira u malom fudbalu “Trnovo 2024”

Ekipe E-Sport i Kafe bar Era plasirale su se u finale petrovdanskog turnira u Trnovu, savladavši ekipe KMF Ajaks Nikšić i “RT”.

Prvu polufinalnu utakmicu priredile su ekipe E-Sport i KMF Ajaks Nikšić. Neizvjesna borba igrala se tokom cijelig prvog poluvremena i na pauzu su otišli sa 0:0.E-Sport u drugom poluvremenu postiže šest golova, a strijelci su dva puta Kahvedžić, Radmilović, Popovac, Kovačević, uz autogol Radonjića.

Drugu polufinalnu utakmicu odigrale su ekipe “RT” i Kafe bar Era, a završila se rezultatom 8:3 u korist Kafe Era. Već u prvih pet minuta Kafe Era postiže prednost 3:0 golovima Perkovića, Čečure i Gavrića. U 12. minuti Davor Marković umanjuje prednost Kafe Eri na 3:1. Ekipa “RT” je promašila dva kaznena udarca, a Mirko Čečura pogađa za 4:1 i na poluvrijeme idu sa 4:1. U drugom poluvremenu za Kafe Era pogotke postižu Perković, Miletić i Čečura, a za “RT” Jokić i Klačar.

Utakmica za treće mjesto odigraće se između ekipa KMF Ajaks Nikšić i “RT” u 18.30 časova, a finale između ekipa E-Sport i Kafe bar Era u 20.30h.

BJELICE I ANDRIĆI U FINALU U FUTSALU FAMILIJA

Odigralo se i polufinale u futsalu familija. U meču između Bjelica i Šešlija Bjelice su slavile pobjedu rezultatom 5:2 golovima dva puta Miroslava, Gavrila i još dva autogola, a za Šešlije pogotke su postigli Andrija i Matej.

U utakmici između Andrića i Golijanina više sreće imali su Andrići. Slaviša je postigao pogodak pred kraj utakmice i svoju ekipu odveo u finale.

Utakmica za treće mjesto odigraće se danas u 18.00h između Golijanina i Šešlija, a finale između Bjelica i Andrića u 20.00 časova.

Nagradni fond turnira je 13.000,00 KM.

Za pobjednika turnira obezbijeđeno je 9.000,00 KM, za drugoplasiranog 3.000,00 KM, a za trećeplasiranog 1.000,00 KM.

Predviđene su nagrade za najboljeg igrača i golmana u iznosu od 150,00 KM.

Generalni pokrovitelj turnira je Opština Trnovo, a tehnički organizator KMF “Željeznica” iz Trnova, novi premijerligaš Bosne i Hercegovine u futsalu.

Povezani članci

Krulj: Osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu je kruna moje karijere

Paljanin Goran Krulj, koji je osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u dizanju tegova u Slovačkom gradu Trnava, rekao je Srni da je ostvario sve želje, da je ovo kruna njegove karijere i da je među oko 800 takmičara iz svih zemalja svijeta nastupao pod zastavom Srbije, jer mu je ona u srcu kao i […]

Partizan napravio veliki skok

Nakon odigranog četvrtog kola Evrolige, neki klubovi su značajno napredovali na tabeli, dok su pojedini imali blagi pad. Najveće iznenađenje, ali ono negativno, priredio je svojim navijačima aktuelni prvaka Evrope grčki Panatinaikos. Atinjani su poraženi u oba meča prvog duplog kola u novoj sezoni Evrolige. Zeleni su imali dvije utakmice na strani, ali svakako nisu […]