Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Film o Aci Lukasu se snima u cijeloj bivšoj Jugi: Saša Mirković otkrio zbog čega će ovo biti jedno od najboljih televizijskih dostignuća!

17 Avgust 2022
2 min.
Film o Aci Lukasu se snima u cijeloj bivšoj Jugi: Saša Mirković otkrio zbog čega će ovo biti jedno od najboljih televizijskih dostignuća!

Najveća regionalna zvezda Aca Lukas, svoju publiku iznenadio je autobiografskom knjigom pod nazivom “Ovo sam ja” koja je naišla na fantastične kritike.

Obzirom na reakcije publike, i svima intrigantan život popularnog pevača koji je prikazan u knjizi, u saradnji sa producentom Sašom Mirkovićem i Hype produkcijom odlučeno je da se snimi film i serija koja će se zvati “Kafana na Balkanu” – kao jedan od vanvremenskih Lukasovih hitova, a po svemu sudeći, takav filmski projekat nas i čeka.

Do sada je poznato da će rediteljka ovog projekta biti Suzana Purković, koja je ostvarila fantastičnu saradnju sa produkcijskom kućom Hype radeći na seriji “Aviodžije”, kao i da će folkera tumačiti jedan od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije Mladen Sovilj.

Pripreme su već uveliko u toku, a kako nam producent filma i serije “Kafana na Balkanu”, Saša Mirković, kaže ova serija i film će se snimati u nekoliko gradova bivše Jugoslavije:

-Kafana na Balkanu će se snimati u Beogradu, Sarajevu, Mostaru, Budvi, Skoplju, Splitu i Banja Luci. Bukvalno u svim centrima bivše Jugoslavije, zato što je Acina karijera kao i život vezan kako za Beograd, tako i za sve ove gradove. Ponosan sam na to što će “Kafana na Balkanu” biti Jugoslavija u malom i što će glumci biti iz svih ovih država. Trenutno ekipa markira sve lokacije na kojima ćemo snimati. Publiku očekuju velika iznenadjenja i dobar film i serija – kaže Mirković.

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]