Ravna planina banerRavna planina baner

Zanimljivosti

Hit u najavi: Bugari opjevali Đokovića – Nole ih pobjeđuje sa pljeskavicom i rakijom od kruške! (VIDEO)

12 Januar 2022
1 min.
Hit u najavi: Bugari opjevali Đokovića – Nole ih pobjeđuje sa pljeskavicom i rakijom od kruške! (VIDEO)

Dok najbolji teniser sveta Novak Đoković vodi bitku protiv australijskih vlasti, dobio je neočekivanu podršku iz komšiluka.

Konkretno iz Bugarske, gde je na privatnoj televiziji “7/8 TV” grupa pod nazivom “Kuku bend” otpevala pesmu posvećenu Đokoviću, pod imenom: “Forhend, bekhend”.

Ova pesma je obrada Breninog hita “Luda za tobom”, a u nastavku pogledajte kako sve izgleda uz prevod pesme.

Australija da cela bude pusta, korona virus celu da je zahvati… Ne dajete Đokoviću da uđe u zemlju, zatvorili ste njega u hotel. Ne znaju ni Aboridžini, za PCR i balkanske gene. Neka skaču koliko god žele kenguri, Đoković će opet da bude najbolji.

Refren:

Ludi Nole ih pobeđuje, nagrađen je sa balkanskom slavom, ludi Novak ima da ih fintira, i neće da se vakciniše.

Sa pljeskavicom i rakijom od kruške, i omikron i deltu će da ubije, A Novak Đoković je sa koronom (bugarski – krunom), jer je – balkanski kralj!

Refren:

Ludi Nole ih pobeđuje, nagrađen je sa balkanskom slavom, ludi Novak ima da ih fintira, i neće da se vakciniše”

Povezani članci

Danas je Jovanjdan: Ove običaje obavezno morate da ispoštujete

Sabor Svetog Jovana Krstitelja – Jovanjdan, jedan od praznika posvećenih svetitelju i proroku koji je najavio dolazak Spasitelja i krstio ga na rijeci Jordan, proslavlja se danas u svim hramovima Srpske pravoslavne crkve /SPC/ i u pravoslavnim domovima kao jedna od najčešćih srpskih slava. Prema predanju, mnogi su mislili da je Jovan obećani mesija, ali […]

Put bez povratka: Kako se krila tajna o Lajki! Smrt u svemiru

Kada su birali psa kojeg će poslati u svemir, morala je da bude ženka i da bude fotogenična. Ulični pas Lajka upisao se u istoriju kao prvo živo biće koje je napustilo zemljinu atmosferu na putu bez povratka. Pre 65 godina, 3. novembra 1957. godine, SSSR lansirao je satelit sa Lajkom u njemu kako bi […]