Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Humanitarna premijera filma “Ljubav tvoja i neposlušnost moja” u nedelju u Istočnom Sarajevu

15 April 2024
1 min.
Humanitarna premijera filma “Ljubav tvoja i neposlušnost moja” u nedelju u Istočnom Sarajevu

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” u nedelju, 21. aprila, u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo organizuje humanitarnu premijeru filma “Ljubav Tvoja i neposlušnost moja”.

Od prikupljenog novca Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” pomoći će višečlane srpske porodice, a Humanitarna organizacija “Mladi za Kosmet” pomoći će naše manastire na Kosovu i Metohiji.

Film „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ je ekranizovana istinita životna priča mladog Podgoričanina koji je huk i pjesme sa tribina zamijenio Liturgijom i himnografijom Crkve koja slavoslovi Boga Živog i Istinitog, a pripadnost navijačkoj grupi – pripadnošću Narodu Božijem.

Film čija snažna poruka o pokajanju i povratku Domu Očevom, kao i pozivom na slogu među zakrvljenom braćom, razmekšava i najhladnija srca.

Snimljen po blagoslovu Njegovog Visokopreosveštenstva Mitropolita Crnogorsko-Primorskog Gospodina Joanikija.

Premijera će biti održana u 20.00 časova.

Povezani članci

Bećković: Selimović najbolji primjer da je skupo biti Srbin

Meša Selimović opredelio se pri čistoj svesti da bude srpski pisac i o tome pismom obavestio Srpsku akademiju nauka i umetnosti /SANU/, a i sam je najbolji primer za njegovu rečenicu da je “biti Srbin skupo”, izjavio je Srni akademik Matija Bećković. Bećković, koji je kao najmlađi Mešin beogradski prijatelj proveo mnogo dana uz njega […]

Antić: Omladina da uči o srpskoj istoriji (FOTO)

Pale su junačko mjesto koje je imalo veliki istorijski značaj i simboliku u stvaranju Republike Srpske i zato djeca treba da uče o srpskoj istoriji, rekao je Dejan Antić, autor izložbe “Drugi balkanski rat na fotografijama i dokumentima” koja je otvorena sinoć u Palama. Antić je izjavio novinarima da se večeras sjećaju junaka sa Bregalnice, […]