Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Igor Vračar nastavlja nizati evropske medalje, stigla i treća u mjesec dana

02 Avgust 2021
1 min.
Igor Vračar nastavlja nizati evropske medalje, stigla i treća u mjesec dana

Momak iz Istočnog Sarajeva se nalazi u izvrsnoj formi, a to je potvrdio i na juniorskom Evropskom kupu u Bukureštu gdje je osvojio bronzanu medalju.

Igor Vračar je u kategoriji preko 100 kilograma došao do bronze poslije pobjeda nad Alinom Bagrinom iz Moldavije, a onda i Munirom Ertugom iz Turske. U polufinalu je Vračar zaustavljen od Poljaka, Vojčeha Kordalika, a u borbi za bronzu Vračar je bolji od Kirila Kudrijašova iz Rusije, te se penje na pobjedničko postolje.

Ovo je treća medalja sa juniorskog Evropskog kupa za Vračar u tek nešto više od mjesec dana, a prije toga je osvojio medalje u Sarajevu i Pragu.

Povezani članci

Pekala jači od svih prepreka od Višegrada do Jahorine

Fantastičnom vožnjom od Višegrada do Јahorine član ekipe Santik Vibateh Pjotr Pekala pobijedio je u trećoj etapi trke Beograd – Banjaluka, te preuzeo lidersku majicu u generalmnom plasmanu. Poljak je najtežu etapu na trci savladao za četiri časa, 52 minuta i 19 sekundi, te iza sebe ostavio Mihaela Štajnara iz Save (33 sekunde), dok je […]

Iz Višegrada startovala treća etapa biciklističke trke “Beograd- Banjaluka”

Danas je iz Višegrada starovala treća etapa međunarodne biciklističke trke “Beograd-Banjaluka”. Znak za start dao je načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević. Cilj ove etape trke je na Јahorini. Na međunarodnoj biciklističkoj trci “Beograd-Banjaluka” učešće je uzelo 175 takmičara iz 40 zemalja. Trka se završava sutra etapom od Doboja do Banjaluke. Međunarodnu biciklističku trku “Beograd-Banjaluka” organizuju […]