Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Igraonica “Radost” Trnovo otvorila vrata za svu djecu

01 Februar 2023
3 min.
Igraonica “Radost” Trnovo otvorila vrata za svu djecu

Igraonica “Radost” iz Trnova danas je otvorila vrata za svu djecu sa područja ove lokalne zajednice, bez obzira da li su prijavljena na području opštine ili ne.

U igraonici „Radost“ Trnovo formirane se dvije grupe i to:

I grupa- djeca uzrasta od 2 godine do polaska u školu

II grupa- produženi boravak (djeca školskog uzrasta od I-V razreda).

“Prvo što djeca urade kada dođu jeste da urade zadaću za taj dan se trudimo da bar jednom ili dva puta pročitaju i nauče šta imaju prethodni dan za zadaću. Posle toga se trudimo da se relaksiraju odmore druženje igra zabava užina i tako provode tih par sati u produženom boravku.” – rekla je vaspitačica u produženom boravku Sanja Vasić.

Sekretar Skupštine opštine Trnovo Milena Vitković rekla je da je Opština Trnovo je u proteklom periodu stvorila sjajne uslove.

“Osposobili smo 2 prostorije za 2 grupe. Osposobljena je peć na pelet u obje prostorije i ono što je najbitnije je da igraonica ne naplaćuje boravak djece sa područja opštine Trnovo.” – istakla je Vitković.

“Igramo se, slažemo uvijek nešto, pravimo, crtamo, bojimo i tako to.” – rekla nam je polaznica ove igraonice Milica Vlaški.

Polaznica u Igraonici Radost Milica Vlaški

Radno vrijeme Igraonice je od ponedjeljka do petka u vremenu od 07.00 – 16.00 časova (I grupa) i od 11,30 -16,00 časova (II grupa).

Boravak djece u igraonici se ne naplaćuje.

“Dođite da se družimo, učimo i igramo!” – navode iz Igraonice “Radost”

Princip

Povezani članci

Ljevnaić: Jahorina sinonim za kvalitetno skijanje i nezaboravno iskustvo

Zimska sezona na Jahorini bila je izazovna, ali su zahvaljujući napornom radu i efikasnom sistemu za vještačko osnježavanje prevaziđene sve prepreke i bilo je 127 dana neprekidnog skijanja, a fokus u budućnosti biće pametno investiranje kako bi svaki uloženi resurs donio maksimalnu korist, rekao je Srni direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić. “Sezona se završila […]

Ćosić: Zaključak Vlade u funkciji Izbornog zakona Republike Srpske

Predsjednik Saveza opština i gradova Republike Srpske Ljubiša Ćosić izjavio je da je zaključak Vlade kojim se pozivaju članovi gradskih i opštinskih izbornih komisija da podnesu ostavke dio priprema za primjenu i sprovođenje Izbornog zakona Republike Srpske. “Vlada ništa slučajno nije uradila, nego je sve u funkciji onoga što se zove nacrt Izbornog zakona Republike […]