Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Igraonica “Radost” Trnovo otvorila vrata za svu djecu

01 Februar 2023
3 min.
Igraonica “Radost” Trnovo otvorila vrata za svu djecu

Igraonica “Radost” iz Trnova danas je otvorila vrata za svu djecu sa područja ove lokalne zajednice, bez obzira da li su prijavljena na području opštine ili ne.

U igraonici „Radost“ Trnovo formirane se dvije grupe i to:

I grupa- djeca uzrasta od 2 godine do polaska u školu

II grupa- produženi boravak (djeca školskog uzrasta od I-V razreda).

“Prvo što djeca urade kada dođu jeste da urade zadaću za taj dan se trudimo da bar jednom ili dva puta pročitaju i nauče šta imaju prethodni dan za zadaću. Posle toga se trudimo da se relaksiraju odmore druženje igra zabava užina i tako provode tih par sati u produženom boravku.” – rekla je vaspitačica u produženom boravku Sanja Vasić.

Sekretar Skupštine opštine Trnovo Milena Vitković rekla je da je Opština Trnovo je u proteklom periodu stvorila sjajne uslove.

“Osposobili smo 2 prostorije za 2 grupe. Osposobljena je peć na pelet u obje prostorije i ono što je najbitnije je da igraonica ne naplaćuje boravak djece sa područja opštine Trnovo.” – istakla je Vitković.

“Igramo se, slažemo uvijek nešto, pravimo, crtamo, bojimo i tako to.” – rekla nam je polaznica ove igraonice Milica Vlaški.

Polaznica u Igraonici Radost Milica Vlaški

Radno vrijeme Igraonice je od ponedjeljka do petka u vremenu od 07.00 – 16.00 časova (I grupa) i od 11,30 -16,00 časova (II grupa).

Boravak djece u igraonici se ne naplaćuje.

“Dođite da se družimo, učimo i igramo!” – navode iz Igraonice “Radost”

Princip

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu u februaru registrovano 46 krivičnih djela

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo u februaru je registrovano 46 krivičnih djela što je za sedam odsto više nego lani, a koeficijent ukupne rasvijetljenosti krivičnih dijela je 86 odsto, naveli su danas iz ove uprave. Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je da u Upravi mogu biti zadovoljni postignutim rezultatima po pitanju […]

Koncert Peđe Jovanovića 30. juna u Palama

Ljetna turistička sezona u Istočnom Sarajevu počeće odličnom zabavom – koncertom Peđe Jovanovića 30. juna na Studentskom trgu u Palama. Koncert je poklon Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo za sve građane i turiste. U Istočnom Sarajevu biće organizovane i brojne manifestacije koje će obilježiti ovogodišnju ljetnu sezonu.