Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ikonić: Naš štand na sajmu u Beogradu bio među posjećenijima

26 Februar 2024
1 min.
Ikonić: Naš štand na sajmu u Beogradu bio među posjećenijima

Štand Turističke organizacije Grada Istočno Sarajevo na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu bio je jedan od najposjećenijih, izjavio je Srni direktor ove organizacije Igor Ikonić.


“Rezultati našeg nastupa će se najbolje vidjeti u narodnom periodu”, rekao je Iković.

On je naveo da je Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo akcenat stavila na zimsku, ali i na predstojeću ljetnu turističku sezonu, te da se atraktivnost njihovog štanda ogledala i u inovativnim štampanim i multimedijalnim promo-materijalima koji su pripremljeni posebno za nastup na Sajmu.

Ikonić je rekao da su tokom sajma imali veliki broj sastanaka sa nosiocima privrednog i javnog života Srbije, Crne Gore i Republike Srpske.

“Kad se saberu utisci, možemo zaključiti da je ovo vjerovatno najuspješniji nastup naše Turističke organizacije na sajmovima turizma generalno, a tog mišljenja su i kolege koji su u svijetu turizma već decenijama”, istakao je Ikonić.

U Beogradu je juče završen 45. Međunaroni sajam turizma na kome je ponudu predstavilo više od 27 zemalja i oko 400 izlagača.

SRNA

Povezani članci

Prijem za Džiju-džicu klub “Jahorina” i evropsku šampionsku Anju Deliparu

Načelnik opštine Pale Boško Jugović organizovao je danas prijem za predstavnike DŽiju-džicu kluba “Jahorina”, čiji su članovi učestvovali na Evropskom prvenstvu za mlade u Rumuniji, na kojem je Anja Delipara osvojila zlatnu medalju. Prijemu su, osim Delipare, prisustvovali i Luka Savić, Anja Simanić, Kristina Gluhović, kao i treneri Stefan Bosiljčić i Dejan Jerkić. Jugović je […]

U nedelju parastos za doktora Miodraga Lazića

U spomen-crkvi Svetog velikomučenika Dimitrija u Dobrinji, Istočna Ilidža, u nedjelju, 14. aprila, biće služen parastos za doktora Miodraga Lazića koji je, radeći kao hirurg u ratnoj bolnici “Žica” u Blažuju, ostavio neizbrisiv trag u cijeloj Republici Srpskoj. Parastos će biti služen sa početkom u 11.00 časova, a u 11.30 časova kod spomenika doktoru Laziću, […]