Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Istočna Ilidža: Održan sastanak o proširenju gasne mreže

25 Novembar 2021
1 min.
Istočna Ilidža: Održan sastanak o proširenju gasne mreže

Predstavnici opštine Istočna Ilidža održali su danas sastanak sa predstavnicima preduzeća “Sarajevo-gas” iz Istočnog Sarajeva, na kojem se razgovaralo o proširenju gasne mreže od Vojkovića preko mosta “Plavi anđeli” prema poslovnoj zoni Radulovac.


Iz opštine Istočna Ilidža saopšteno je da će ovo proširenje omogućiti snabdijevanje gasom za buduće poslovne objekte, ali i postojeće individualne stambene objekte.

Takođe, jedna od tema na sastanku bilo je proširenje gasne mreže u naselju Dobrinja četiri, od Ulice Ive Andrića prema motelu “Veljine”.

Direktor “Sarajevo-gasa” Slavo Krajišnik izjavio je Srni da je današnji sastanak održan s ciljem određivanja prijedloga za trasu za proširenje gasne mreže.

SRNA

Povezani članci

Regionalne muzičke zvijezde otvaraju ski sezonu na Jahorini

Skijaška sezona na Jahorini zvanično će biti otvorena sutra, a turisti će i ove godine imati priliku da uživaju u muzičkom spektaklu poznatih regionalnih muzičara, najavljeno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”. Na otvaranju sezone, do nedjelje, 5. decembra, pjevaće Haris DŽinović, Saša Matić, Milica Todorović i Toni Cetinski. Na platou Poljice, u specijalno pripremljeno koncertnom […]

Srpske žrtve niko neće omalovažavati

Iako se pominjalo da bi memorijalni kompleks stradalim sarajevskim Srbima u 20. vijeku trebalo da bude sagrađen na dijelu Vraca koji pripada Srpskoj, od te ideje se odustalo, tako da će pet spomenika i muzej u znak sjećanja nići u Istočnom Novom Sarajevu. Kultura sjećanja Istočnog Sarajeva na Odbrambeno-otadžbinski rat, ali i na stradanja Srba […]