Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Istočno Sarajevo: Potvrđena optužnica zbog izazivanje saobraćajne nezgode

25 Januar 2023
1 min.
Istočno Sarajevo: Potvrđena optužnica zbog izazivanje saobraćajne nezgode

Osnovni sud na Sokocu potvrdio je optužnicu protiv Edisa Ravmanovskog koja ga tereti da je početkom prošle godine prouzrokovao saobraćajnu nezgodu na području opštine Pale u kojoj su dvije žene teže povrijeđene.


U optužnici se navodi da je Ravmanovski 2. januara 2022. godine na dionici regionalnog puta Bistrica-Pale automobilom “mercedes CLA” prešao na suprotnu stranu i sudario se sa automobilom “be-em-ve”, kojim je upravljao A.G. državljanin Slovenije, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Ravmanovskom je na teret stavljeno da je prouzrokovao ovu saobraćajnu nezgodu u kojoj su žene čiji su inicijali F.M i B.S. zadobile teške povrede.

On se tereti da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

SRNA

Povezani članci

Sporazum o saradnji sa Fakultetom za sistemsko inženjerstvo Vakajama

Delegacija Elektrotehničkog fakulteta /ETF/ Univerziteta u Istočnom Sarajevu je tokom današnje posjete Vakajama Univerzitetu u Japanu dogovorila potpisivanje sporazuma o saradnji između ETF-a i Fakulteta za sistemsko inženjerstvo Vakajama Univerziteta. Predstavnici ETF-a su tokom današnje cjelodnevne posjete Vakajama Univerzitetu u Japanu, zajedno sa ambasadorom BiH u Japanu Sinišom Berjanom, obavili niz sastanaka sa rektorom Itohom […]

Univerzitet u Istočnom Sarajevu najbolje rangiran univerzitet iz Republike Srpske na Vebometriks rang listi

Univerzitet u Istočnom Sarajevu najbolje rangiran univerzitet iz Republike Srpske na Vebometriks rang listi. Prema najnovijim podacima svjetske Vebometriks rang-liste univerziteta iz januara 2023. godine, Univerzitet u Istočnom Sarajevu ostvario je novi napredak na poziciji u Bosni i Hercegovini, te u odnosu na izvještaj iz jula 2022. godine gdje se nalazio na trećem mjestu, zauzima […]