Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Istočno Sarajevo: Prijetnjama i ucjenama iznudio 350 KM

24 Maj 2024
1 min.
Istočno Sarajevo: Prijetnjama i ucjenama iznudio 350 KM

 Lice čiji su inicijali M.M. iz Istočnog Novog Sarajeva prijavilo je policiji da mu je nepoznato lice uputilo prijetnje po život, ucjenjujući ga da da je dužan da uplati 350 KM na račun kladionice, što je on i učinio, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Navedno lice je policiji ucjenu prijavilo 22. maja oko 20.30 časova.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela iznuda.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su dva krivična djela, javni red i mir narušen je jednom, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

SRNA

Povezani članci

Koncert Dejana Petrovića i Big Band-a na Studentskom trgu u Palama – 28. jun 2024. godine

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo koncert Dejana Petrovića i njegovog Big Band-a, koji će se održati 28. juna 2024. godine na Studentskom trgu u Palama. Ovaj spektakl je dio manifestacije “U susret ljetu” koja je privukla veliku pažnju građana i turista. Manifestacija “U susret ljetu” do sada je obuhvatala niz zanimljivih događaja uključujući Trebevic trail, koncerte […]

Anketa na 500 ispitanika: Bašević daleko ispred Bjelice

U periodu od 18. maja do 1. juna na prostoru opštine Sokolac, sprovedena je anketa od strane radnika markteniške agencije „Partner“ sa ciljem prikupljanja informacija i utvrđivanja zainteresovanih, punoljetnih osoba za predstojeće lokalne izbore. U istraživanju je uspješno sudjelovalo 500 ispitanika, iz gotovo svih biračkih mjesta u navedenoj opštini, pripadnici oba pola, svih nacionalnih zajednica, […]