Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Istočno Sarajevo: Prijetnjama i ucjenama iznudio 350 KM

24 Maj 2024
1 min.
Istočno Sarajevo: Prijetnjama i ucjenama iznudio 350 KM

 Lice čiji su inicijali M.M. iz Istočnog Novog Sarajeva prijavilo je policiji da mu je nepoznato lice uputilo prijetnje po život, ucjenjujući ga da da je dužan da uplati 350 KM na račun kladionice, što je on i učinio, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Navedno lice je policiji ucjenu prijavilo 22. maja oko 20.30 časova.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela iznuda.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su dva krivična djela, javni red i mir narušen je jednom, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode.

SRNA

Povezani članci

Elek: Posao u Centru za novinare UNA TV, i drugi da pokažu solidarnost

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra “Jahorina” Nedeljko Elek saopštio je da će ovaj centar zaposliti dvoje novinara sa “Una TV” i to u službu za odnose s javnošću, te je pozvao druge da učine isto i pokažu solidarnost zbog gašenja ove medijske kuće nakon uvedenih sankcija. “Pozivam sve direktore javnih preduzeća da zaposlimo ovih 80 […]

Obilježena slava Hrama Sabora Svetog Arhangela Gavrila

U Hramu Sabora Svetoga arhangela Gavrila na Palama danas je služena liturgija, prelomljen slavski kolač i proslavljena krsna slava u prisustvu velikog broja vjernika. Liturgiju je služio nastojatelj manastira Sokolica na Ravnoj Romaniji arhimandrit Andrej, u prisustvu paljanskog sveštenstva i brojnih vjernika. Kum slave Hrama bio je profesor Draga Mastilović, koji je, čestitajući slavu svim […]